keskiviikko 1. toukokuuta 2013

No niitä asukuvia ja klara vappen!

Tultiin justiin torilta ja käytiin myös Amarillossa syömässä. Mies otti pari kuvaa päivän asusta, kerrankin se jaksoi ottaa enemmän kuin yhden kuvan. Täällä on muuten tosi nätti ilma, aurinko paistaa täysillä ja aika lämminkin on. Tosin tuuli on aikamoinen, kuten noista asukuvista huomaa.:)


Nuo Zizzin farkut ovat olleet kovassa käytössä. Lahkeenpituus on justiinsa hyvä ja väri on myös juuri sopiva. Asussa ei ole mitään uutta, kaikki jo täällä monesti nähtyä.

Katsoin viime vuosien kuvia, jotka on otettu minusta tähän samaaan aikaan vuodesta. Hauskaa aina muistella ja katsella vanhoja kuvia.

Vappuna 2012
Vappuna 2011
Vappuna 2010
En kyllä ole paljon muuttunut, pitäisiköhän hiuksille tehdä jotain uutta? Ajattelin ainakin värjätä hiuksia ihan mustaksi. :)

Tein eilen niitä munkkeja, hyviä tuli.


Viime vuonna melkein tähän aikaa olin matkalla New Yorkissa ja Washington DC:ssä. Voi, se oli ihana reissu. Varsinkin Washington DC on jäänyt mieleen, olin kuvitellut sen niin erilaiseksi. Se oli niin viehättävä ja pieni kaupunki, jossa oli rento tunnelma. Erikoiseksi reissun teki sen, että  oli niin hyvä opas. Veljenihän asuu siellä ja oli niin mahtavaa kiertää paikkoja polkupyörällä. Paljon enemmän näki pyörällä kuin jos autolla olisi mennyt. Ruuhkat siellä oli aika hurjia!

Seuraava matka taitaakin sitten olla oma häämatka. :) Tosin toiveissa olisi päästä heinäkuussa kesälomallani päästä käymässä Euroopassa jossakin kaupungissa. Minulla on kesälomaa heinäkuussa, elokuussa ja syyskuussa. Mukavasti kesälomapäiviä kiertynyt. :)2 kommenttia:

  1. Mainiot asut ja ihana toi aikamatka taaksepäin :) mua laiskotti niin kovin, munkit tuli ihan kaupan pakastealtaasta, sentään sain aikaiseksi lämmitettyä ne ohjeen mukaan uunissa :D Ja hyviä oli, huh :)

    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos L, ihanaa weekendiä myös sinulle! :)

    VastaaPoista