lauantai 25. toukokuuta 2013

Kuulumisia

Heissulivei!
Kuinkas teidän lauantai on sujunut? Tuntuu, että ainoastaan täällä Pohjanmaalla on ollut hyvä sää jo monen päivän ajan, ainakin muissa blogeissa on lukenut vesisateista ja ukkosista. Ei olisi malttanut mennä hikoilemaan salille, kun aurinko niin nätisti porotti mutta olihan se mentävä. Aina ne ensimmäiset minuutit salilla on haastavimpia, koska on sellainen fiilis että jaksaako sitä taas rehkiä mutta äkkiä se fiilis muuttuu ja haluaa aina ylittää itsensä. :) Tänään olin sellaisella laitteella, jossa ei tehdään varsinaisesti mitään liikkeitä vaan laite tärisyttää käyttäjän kroppaa voimalla ja laittaa kropan töihin. Olin siinä tänään 10 min. ja oikeasti vaikka ei varsinaisesti tehnyt mitään, niin hikeä pukkasi! Alan kyllä käymään siinä jatkossakin, vaikka varmasti olen aika hauskan näköinen siinä laitteessa, kun joka paikka hyllyy! :D

Meille tulee huomenna vieraita ja olen tässä mietiskellyt, että mitä leipoisi. Päädyin sitten TÄHÄN. En ole koskaan ennen tuollaista valmistanut mutta aina on kiinnostanut uunijäätelö. Teen sen vasta huomenna, kun se pitää sitten syödä heti. Tänne Vaasaan on avattu uusi ravintola, kylläkin S-ryhmän mutta pitäähän se mennä testaamaan. Jos vaikka huomenna tekisin senkin, saas nähdä ehtiikö.

Tein tänään uudet kynnet, kaivoin Konadin taas esiin. Aluslakka on tuollaista vaalean mintun väristä, pitäisi olla jotenkin väriä vaihtavaa mutta en ole kyllä huomannut mitään sellaistaista. Tätä lakkaa sai laittaa ainakin 4 kerrosta, että näkyy edes jonnekin! Onneksi oli halpaa, niin ei ole niin tarkkaa. :D


Harmittaa, kun ei ehdi panostamaan tähän blogiin kunnolla. Jos tämä olisi ainoa työni, niin olisi  kyllä uudet sävelet. Olisi muuten niin mahtavaa, jos Suomessa järjestettäisiin plussakokoisten bloggaajien joku konferenssi, jossa olisi vaatevalmistajia mukana. Amerikassahan sellainen oli ja Suomea oli edustamassa siellä ihanat MTL- tytöt, jotka ovat nyt tahoillaan perustaneet omat blogit. Joten ei varmaan enää kuuluisi muuten edes puhua More to love- tytöistä. :D Todella hienoa, että plussakokoiset bloggaajat tuolla isossa maailmassa ovat päässeet tekemään hienoja asioita, kuten Gabifresh- blogin pitäjä. Hän on päässyt suunnittelemaan oman uimapukumalliston, mallistoon tästä.

Suomeen on tullut uusia bloggaajia kuin sieniä sateella. Meni muuten tämänkin blogin 3-vuotissynttärit taas sitten itse bloggaajalta ihan ohitse, siitäkin huomaa kuinka en ehdi panostamaan tähän niin paljon kuin haluaisin. Tykkäisittekö jostakin arvonnasta, jos sellaisen laittaisi pystyyn?

3 kommenttia:

 1. Onnea 3v johdosta! :) Olen lukenut blogiasi vuoden verran ja tykkään.

  Ja jos arvonnan laitat pystyyn niin mukana ollaan.
  -AniiL-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta. :) Mikä olis kiva voittaa arvonnassa, kosmetiikkaa, koruja tms?

   Poista
 2. Arvontapalkinnoksi käy mikä vain. Voihan se olla vaikka yllärikin. :)
  -AniiL-

  VastaaPoista