maanantai 29. huhtikuuta 2013

New Shoes

Otin kuvat uusista kengistäni, myös hääkengistäni. :)Mustat ostin Haloselta 10€:lla ja valkoiset ovat ainakin näiltä näkymin hääkenkäni. Löytöjen tekeminen on mahtavaa. Koskaan en kirppiksiltä löydä mitään, tosin käynkin niissä aika harvoin. Tekisi mieli käydä Helsingissä Kaivarin Kanuunassa, jota kaikki kehuu mahtavaksi paikaksi, olikohan kyseessä siis second hand -liike, jossa osaksi uuttakin tavaraa edullisesti?

Ikean reissulta oli tarkoitus ostaa uudet valaisimet keittiöön, entinen valaisin valaisi niin heikosti. No nyt kuulkaas riittää valoa oikein kunnolla.
Väri on todella kauniin ruskea luonnossa, kodikkaat valaisimet mielestäni. Hankala vain kuvata, tuli jotenkin hassun näköisiä kuvia.

Mieleni tekee kuulkaas nyt niin itse tehtyjä munkkeja. Meinasin alkaa tekemään niitä nyt mutta säästän huomiselle. Sain vasta juuri huomisen ruoan töihin valmiiksi. Antaisin melkein mitä vain, jos olisi työpaikkaruokailu. On niin ärsyttävää duunailla aina omia eväitä ja pitäisi aina muistaa syödä kasviksia ja hedelmiä ruoan kanssa. Olin aiemmin Atrialla henkilöstöassarina ja voi pojat siinä työpaikassa oli hyvät ruokailut! Ei ikinä tullut nälkä ja ruoka oli oikeasti hyvää, sai myös tarpeeksi syötyä kasviksia päivän aikana.

Tänään tulee pelottava Will Smithin tähdittämä leffa I am legend. Siinä on mielestäni hyvä leffa, tarpeeksi örkkejä. :D

4 kommenttia:

 1. Kaivarin kanuuna on itsepalvelukirppis, ei second hand liike- tosin siellä on muutama jatkuva pöytävuokra, joiden tarjontaa voisi ehkä luonnehtia jo second handiksi. Siellä vaan on parempaa tavaraa kuin kirppiksillä yleensä, johtuen ehkä tästä hulppeasta sijainnista, eiralaismummot ja muut muodin konkarit vievät aarteensa sinne silloin, kun haluavat niistä hitusen enemmän kuin normaalikirppiksiltä. Eli hintataso on jotain normaalin kirppiksen ja second hand- liikeen välimaastosta.

  Asun tässä ihan vieressä ja käyn siellä miltein viikoittain, saaliit vaihtelee tosi paljon riippuen siitä millaisia myyjiä sattuu milloinkin olemaan. Joskus ei löydy mitään ja joskus löytyy kassikaupalla yhdellä kertaa. :) Jos joskus haluat käydä niin lähen mielellään sun kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä sinne joskus täytyy päästä, jos vaikka minäkin tekisin kerrankin löytöjä! :) En osaa sanoa, että koska olen tulossa Helsinkiin mutta laitan sitten viestiä!

   Poista
 2. Kivat lamput ja kengät. :) Tuo I am Legend-leffa on ihan kauhea, en pystynyt katsomaan sitä ollenkaan :/ Liian herkkis olen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elena. :) Voita vain pelkosi ja katso leffa. ;)

   Poista