maanantai 2. heinäkuuta 2012

This is my hair now

Kävin sitten parturissa tänään ja aikasta paljon sinne parturin lattialle jäi sitä hiusta.
Jotenkin en sellaista sopivaa kuvaa löytänyt, että millaiset hiukset haluaisin. Ei nämä nyt sellaiset ole, joita ajattelin mutta en itkekään näiden takia. Eli ihan tyytyväinen olen, kyllä se sitä paitsi kasvaa tosi äkkiä takaisin. Parturi meinasi, että minulla on kolmen ihmisen hiukset. Olisi kuulemma syytä sanoa aikaa varattaessa, että on sitten paksut hiukset. Nyt oli varattu tunti aikaa ja siihen sitten menikin 1½ tuntia aikaa. :DOtin monta kuvaa mutta ei niistä oikein mikään onnistunut. Saatte nähdä päivän asuissa kokonaisuutena tämän uuden tyylin. :)

Johnny tuli tuohon viereen, täytyy nyt alkaa rapsuttelemaan sitä. <3

7 kommenttia:

 1. hei mutta sullahan on tosi kiva tukka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmiveera. Tuntuu vain aika hassulta, kun ainakin 3cm lähti pois. :D

   Poista
 2. Onpa kivat hiukset! :) Tuon kirjoittamasi perusteella ei kyllä kuulostanut kovin ammattitaitoiselta kampaajalta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sussu,

   En tiedä sitten, että mikä siinä meni sillä tavalla hassusti mutta jotenkin kuvittelin lopputulosta erilaiseksi. Mielessäni oli äitini nykyinen hiustyyli, jota mielessäni tavoittelin mutta se ei ihan onnistunut. :D Tämä ko. parturi oli ollut vähäsen reilun vuoden nykyisessä työpaikassaan. Miellyttyvä ympäristö oli kyllä. :)

   Poista
 3. Hei! satuin eksymään blogiisi erään toisen xl-blogin kautta ja täytyy kyllä sanoa, sulla on silmää pukeutumiselle! tykkään tosi paljon :) olet upea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Tosi mukavaa, kun löysit tiesi tänne!! :) Rakastan vaatteita ja pukeutumista erilaisiin tyyleihin, toivottavasti se näkyy! :)

   Poista
 4. Vielä edelliseen lisäten... blogisi pääsi kirjanmerkkeihini, otan taatusti vinkkejä pukeutumiseeni sinulta :)

  VastaaPoista