lauantai 21. heinäkuuta 2012

Herkkuja

Hei pitkästä aikaa!

Tänään piti mennä taas rantakirppikselle myymään mutta heräsinkin aamulla seitsemän aikaan siihen, että sade hakkaa ikkunaa. Sade loppui jo kyllä tuossa aamupäivällä, että ehkä olisi voinut mennä myöhemminkin. Täytyy katsoa ensi viikon lauantaita, jos silloin onnistaisi!

Tänään olen pyörinyt kaupungilla ja käynyt taas Amarillossa. Mitään en ostanut.. tai siis ruoan lisäksi. Mansikoita tuli ostettua toisen kerran tälle kesälle, hyviä olivat. Haluatteko nähdä, että mihin niitä mansikoita mm. käytin? :)

Omatekoinen jälkkäri sisälsi mutapiirakkaa, vaniljajäätelöä, Ben&Jerrys vaahterasiirappista jäätelöä, mansikoita ja suklaakastiketta. Maistuis varmaan sullekin? :)
Sovelsin tuota uusinta lempparipaitaani sinisiin caprifarkkuihin, päästä jalkoihin Zizziä päällä! :)

Tarkoitus oli yrittää saada kuviin uusimpia kenkiäni, jotka löysin 19€ hintaan alesta. Kengissä on kiilakorko ja ovat tosi mukavat jalkaan!
 Nyt vasta huomasin, että Elvira on tuolla rappusissa pääni yläpuolella. Näyttää teille selkäänsä. :D
Nyt on kuulkaas vähäsen suru puserossa, kun mies lähti viikoksi ulkomaille. Yleensä minä olen ollut se osapuoli, joka on lähtenyt reissuun ja mies on jäänyt hoitamaan kissuja. Onneksi huomenna näen ystäviäni ja ensi viikollakin on toivottavasti jotakin aktiviteettiä ystävien kanssa.

Olen suunnitellut tulevaa matkaa yhdessä äitini kanssa. Lähdemme sinne ihan kahdestaan ilman miehiämme. Ensimmäinen sellainen matka ever! Vielä en paljasta minne ollaan menossa alkutalvesta mutta sitten kun matka on varma, niin kerron täälläkin. Google on käynyt kuumana, kun on pitänyt etsiä mahdollisimman paljon tietoa tulevasta matkakohteesta ja hotelleista! :))


2 kommenttia:

  1. Moikka, liityin heti lukijaksi. Löysin blogiisi tänään. Itsekin olen plus-kokoinen. Tykästyin ihaniin sinisiin farkkuleggareihisi. Pitää mennä katsomaan löytyykö niitä zizzin liikkeestä huomenna :)

    VastaaPoista
  2. Heippa Raparperi! :)

    Kiva, kun löysit tänne! :) Onkohan noita housuja muualla, kun ei ainakaan itselleni ole tullut eteen. Uutuuksien joukossa nämä oli Jumbon Zizzissä.

    VastaaPoista