perjantai 13. heinäkuuta 2012

Synttäreillä

Tiedättekö, että miten kävi eilen? Olin saanut juuri kirjoitettua postauksen, jossa oli aika reilusti kuvia. Juuri ennen julkaisua menin vahingossa pyyhkimään koko tekstin ja kaikki kuvat! Varmaan monelle blogaajalle tuttu juttu, niin raivostuttavaa!!

Nyt sitten uusi yritys. Siivoilin äsken 3 tuntia ja kävin heittämässä miehen kaverinsa kanssa kaupungille viettämään poikien iltaa. Huomenna sitten toivottavasti on minun vuoroni viettää iltaa miehen kanssa kaupungilla. :)

Olin eilen serkun synttäreillä, ei oltu nähty varmaan ainakaan vuoteen. Laitoin saman asun, kuin mitä teille esittelinkin jo aiemmin. Joku lukijoista kommentoikin, että pitkä pitsitoppi ei välttämättä ole paras vaihtoehto pitsipaidan alle. Olen kyllä samaa mieltä ja yritinkin kääntää pitsiä pois.Hiuksiini laitoin Glitterin alesta hankkimani hiuspinnin.Meikin pidin aika simppelinä.Lahjankin vein. :)

Kotiin päästyäni tein muffinseja, joita oli pitänyt tehdä jo monta päivää sitten. Aina puuttui joku aineosa, nytkin jäi uupumaan vehnäjauhoista osa. Korvasin sen sitten kaurahiutaleilla, tuli sitä kautta ehkä vähän terveellisemmäksikin nuo muffinit. Ohje on Kinuskikissan sivuilta. :)Hiustuotteeni ovat aika finaalissa, niihin on tullut täydennystä viime päivinä.

Paul Mitchell muotovaahto Hairlekiinistä, Redkenin hiussuojan sain äidiltäni, hän ei pitänyt aineen  koostumuksesta.. Stockmann Beautystä löysin YSL:n eylinerin tarjoushintaan ja lisäksi ostin vihdoinkin kuivashampoon.  :)
Kynnet lakkasin Isadoran uusilla kynsilakoilla, taitaa mennä myyntiin. En vain oikein tykännyt tuosta sinisen värin sävystä.Täytyy käydä hakemassa ne pojat tuolta kaupungilta myös, toivottavasti ei pojilla mene kovin myöhään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti