tiistai 3. heinäkuuta 2012

Some drivel

Historiaa on tapahtunut, olen ruskettunut paremmin kuin mieheni. :D Minulla on vaaleampi iho, kuin miehelläni ja sen takia en ole yleensä ruskettunut hyvin. Tänään sitten nukahdin aurinkotuoliin parvekkeelle puoleksi tunniksi ja nyt jaloissani on aika selvät rusketusrajat. Kuvia en tänne nyt paljaista jaloistani ota, säästetään teidän silmiä. :D

Kävin tänään salilla reilun viikon tauon jälkeen, se salin jälkeinen fiilis on vaan niin hyvä. Tai oikeastaan se suihkun jälkeinen fiilis. Nyt on tullut pari kiloa takaisin siitä pudotetusta 12 kg:sta. Se on vaan kyllä niin huvittavaa, että töissä todella laihat työkaverit pistelee hamppareita ja ranskiksia joka viikko poskeen ja silti se ei näy missään! Minä yritän yleensä syödä terveellisesti mutta silti tullut 2 kg takaisin. Argh, missä vika? No okei, viikonloppuisin käymme usein esim. Amarillossa ja sitten tulee ostettua irtsikoita. Kai se siinä sitten menee pieleen? Eli pitäisi unohtaa ihan kaikki ylimääräiset, mutta eikö elämä muutu silloin tylsäksi?

Onneksi saan kuitenkin nautintoa hyvistä salaateista. Ostettiin tänään grillattu kokonainen kana, josta tehdään huomenna maukas salaatti. Voisin ottaa tänne jotain kuvia, kun harvemmin olen bloggaillut mistään ruokajutuista. Nyt mielessä vain se herkullinen kana tuolla jääkaapissa, taitaa olla salin jälkeistä hyvää ruokahalua vielä jäljellä! :D

Lähdemme muuten viikonloppuna pitkästä aikaa Helsinkiin! Olemme siellä oikein kaksi yötä, mies ei pääse tosin mukaan. Isällä on sinne menoa harrastuksensa takia ja äitini kysyi minua mukaan, kun ei olla pitkään aika käyty. Pääsee käymään Jumbon Zizzissä. Onko ollut hyvä aleja siellä, kukaan käynyt? Tekisi kerrankin mieli tehdä jotain erikoista Helsingissä, ehdotuksia? Mietin esim. musikaalin katsomista sen normaalin leffan sijaan. Onko suosituksia?? Ai niin hitsi, Grande Grilliin olisi kiva päästä syömään, se syöminen ei niin terveellistä sitten olekaan...mutta niin hyvää!!

Zizziltä olisi tarkoitus ainakin löytää tämä toppi mustana sen pitsisen Forever21:stä ostetun paidan alle. :)
5 kommenttia:

 1. Jumbon zizzi on mielestäni paljon parempi nyt kuin se edellinen.. paljon kaikkea kivaa ostettavaa. en kyllä tiedä miten siellä on tavaraa jos kovat alet päällä, kuten Seinäjoen zizzissä, jossa oli viime viikolla lähes kaikki -50% mm. tuo toppi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kuulostaa erittäin hyvältä alennukselta. :))

   Poista
 2. ..saanko kysyä, että mitä kokoa oot ostanut sieltä forever21:Stä? oon suunnilleen sun kokonen ja haluaisin sieltä tilata jotain, mutta nuo koot ihmetyttää eikä jaksa sitten palautella niitä :D toki riippuu mallista ja materiaalista mutta enivei :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa,

   Tietenkin saa kysyä. :) Ostan siellä lähes poikkeuksestta kokoa 3X, koska sen olen huomannut kaikkein sopivammaksi.

   Poista
 3. kiitos paljon vastauksesta.. taidanpa tehdä tilauksen sinne :)

  VastaaPoista