maanantai 23. heinäkuuta 2012

Paljastus

Nyt on matka on varattu ja voin paljastaa matkakohteen....

Se on ..tiddidii..

Dubai!

kuva googlesta
Marraskuussa lähdetään matkaan, silloin siellä on asteet siinä 30 paikkeilla. Eli ei liian kuuma, kuten näin kesäisin. Matka varattiin Finnmatkojen kautta pakettimatkana.
Hotelliksi valikoitui pitkän pohdinnan jälkeen Ramada Plaza Jumeirah Beach. Hotellista ei ihan kauheasti löytynyt vielä tietoa tai kuvia, koska se on niin uusi (rakennettu 2011). Tripadvisor on käynyt kuumana, kun olen katsellut käyttäjien ottamia kuvia hotellista. Harmi, kun juuri tästä hotellista ei sieltä löytynyt kuvia.

Ramada Plaza Jumeirah Beach, kuva Finnmatkojen suvuilta.
Nyt vain 4 kuukautta odotusta ja sitten lähdetään!! :) Olen googlettanut shoppailumahdollisuuksia, sieltä löytyy mm. Ulla Popken, Debenhams, Next, Forever21 ym. Pitää jatkaa vielä tutkimista, että mitä kaikkea tuolla voi tehdä. Onko kukaan teistä vieraillut Dubaissa?? :)

Tänään olen käynyt salilla googlettamisen lisäksi. :) Löysin kaapistani NewLookin hupparin, jonka olemassa olon olin täysin unohtanut.Kynnet lakkasin jo muutama päivä sitten Essien kynsilakalla, oikein baby pink. :)


Nyt katselen telkusta Sinkkuelämää, näihin ei ikinä kyllästy!! :)

10 kommenttia:

 1. Vau! Hienon näköinen hotelli. Lentopelkoisena olen kateudesta vihreä niille, jotka uskaltavat matkustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti hotellin kuvat vastaa totuutta. :) Voisitko ajatella jotakin terapiaa lentopelkoosi? Matkustaminen on niin mahtavaa. :)

   Poista
 2. Mäkin olen kauan miettinyt Dubaita yhtenä "unelmamatkakohteena", mutta tämän päivän dokumentti http://areena.yle.fi/tv/997704 sai mut miettimään, että haluanko sinne sittenkään... Mutta jokaisessa matkakohteessahan on omat ongelmat ja kaikki Dubaissa käyneet kehuvat sitä kyllä todella paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa mieltä olen tästä, että jokaisella maalla on omat ongelmat. Jopa Suomella. :)

   Poista
 3. en matkustaisi Dubaihin mistään hinnasta... tai muuhun vastaavaan kohteeseen... Rantalomailu ei kiinnosta ja shoppailun takia en halua lentää jonnekin noin kauas... Tuollaiset kohteet ja niihin matkustelu ovat ilmastonmuutoksen kannalta täysin kestämätön vaihtoehto. Dubai on öljyrahoilla rakennettu pilvenpiirtäjäkasautuma ja yhtä suurta ostoskeskusta ja hinnan tästä maksavat köyhät siirtotyöläiset... Dubaista on paljon ollut kielteistä juttua viime aikoina. Elämä on valintoja, myös lomakohteen suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. odotinkin jotain tämän suuntaista kommenttia, koska minullekin on tuttuja nuo dokumentit. Mutta täytyy muistaa, että asioilla on aina kaksi puolta ja dokumentit eivät välttämättä kerro koko totuutta. Jokaisella matkakohteella/maalla on omat ongelmansa, niin myös Dubailla.

   Poista
 4. Dubai lie yksi niistä kaupungeista joissa melkein mikä vaan on mahdollista :) esim. laskettelu keskellä kaupunkia hallissa :D Itse en ole käynyt, mutta jotka ovat käyneet ovat kehuneet kovasti. Hyvää matkan suunnittelua ja odotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen kuullut paljon positiivisiä kommentteja. Olen lukenut 3 eri blogia, joista on saanut hyvin tietoa Dubaista. :)

   Poista
 5. Dubai mall kauppakeskuksessa iso new look, ihana ihana ihana paikka! paljon ihanaa ruokaa, kultaa ja kimallusta :) paras kohteista tähän mennessä missä olen käynyt, lähde tyhjällä laukulla matkaan, se voipi olla täysi tullessa :)

  http://miiau-loveshoesmakeupandsun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon vinkistäsi!! NewLook on mahtava ja jos sieltä löytyy Inspire, niin todella mahtavaa! :)) Onko blogissasi erikseen Dubai aiheisia postauksia?

   Poista