maanantai 30. heinäkuuta 2012

Päivän asu

Oih ja voih, meidän pesukone päätti lopettaa yhteistyön ja jäädä eläkkeelle. Valitsi kyllä oikein hyvän ajankohdan, kun mies tuli juuri reissusta ja pestävää pyykkiä olisi paljon. :(
Soitin kodinkonehuoltoon mutta tulimme siihen tulokseen, että 8 vuoden vanhaa konetta ei ehkä kannata enää alkaa korjaamaan. Tyhmää, että nykyään uusille pesukoneille annetaan se 5 vuoden lupaus toimivuudesta. Eihän se ole aika eikä mikään! Päädymme nyt sitten luultavammin ostamaan pesutornin Gigantista, merkki on aika tuntematon vielä mutta on kuulemma jo myyntitilastojen kärjessä. Kestävin merkki olisi myyjän mukaan Miele mutta se maksaisikin sitten jo 2000€, joka on vähäsen liikaa tässä vaiheessa.

Eilinen päivä meni ihan hujauksessa. Katselin aamupäivästä olympialaisia ja sitten kävin itsekin urheilemassa salilla, sitten nopea suihku  ja meikkaus. Sen jälkeen lähdimme syömään ja leffaan katsomaan uusinta  Batmania. Itse olin ehkä vähäsen pettynyt tuohon pätkään, olen niin monen kuullut sitä hehkuttavan. Mielestäni se oli liian pitkäksi venytetty, näyttelijäsuoritukset eivät olleet mitään parhaimpia, ennalta-arvattuvuus oli myös pinnalla koko ajan. Mutta olihan se nyt pakko nähdä, kun muutkin Batmanit olen nähnyt. :)

Eilen oli aika lämmin päivä ja sellainen painostava lähestyvän ukkosen takia. Päälleni laitoin sitten maximekon, jonka alle en tuota t-paitaa näin jälkeenpäin katsottuna olisi laittanut. :D Hiukset vain kuivasin suihkun jälkeen ja laiton ponnarille, piti olla nopea. :)

Maximekko - Forever21+ (US), t-paita - Zizzi, laukku - Guess, sulkakorvikset - Guess

1 kommentti:

  1. Miele on hyvä mutta kuka haluaa pestä pyykkiä 10v samalla koneella? en minä ainakaan...mieluummin ostan sen keskihintaisen koneen ja vaihdan sen sitten kun sen aika on ..sanokaa muut mitä haluatte ....

    VastaaPoista