sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Washington DC, part II

Lauantaina veljeni heitti meidät paikalliseen isoimpaan ostoskeskukseen Pentagon City Mall, pidin tästä ostoskeskuksesta enemmän kuin siitä Jersey Gardensista.

Ei näytä ihan hirmun perinteiseltä ostoskeskukselta.
Kauppakeskuksen sisältä kuvaa.
Mennään jo, mennään jo!
Muutamassa kaupassa ehdittiin käymään, esim. Macy´s tavaratalossa. Sitten kyllä piti mennä käymään alimman kerroksen jätskibaarissa..

Tämä Banana Split oli niin hyvää!
Tuon kauppakeskuksen paras tarjonta oli Macy´s ja Lane Bryant. Löysin tuon Lane Bryantin ihan viimeisenä liikkeenä ja se harmitti, koska olisin saanut sinne uppoamaan paljon rahaa! Liikkeessä oli ihan mieletön alusvaateosasto. Myyjä jopa mittasi minut, että löydettiin juuri oikea koko rintaliiveistä. Amerikan koot eroaa aika paljon EU-kokoluokituksista mutta löysin netistä käännöstaulukon ja olin aika yllättynyt lopputuloksesta! Olen pitänyt sen mittaustuloksen mukaan 2 kokoa liian pieniä liivejä, aika tavanomainen tulos. Eli useinhan se on niin, että naiset pitää liian pientä kuppikokoa ja liian suurta ympärysmittaa. Lane Bryant toimittaa myös Suomeen, inhottavat tullimaksut laimentaa hieman tilausintoa. Mutta ajattelin kylä tuonne tilauksen pistää, nimittäin Evansin farkuille löytyi nyt erittäin kilpailukykyinen mallisto!! Petite lahkeenpituus heidän mallistostaan oli juuri sopiva minulle, lisäksi lahkeenpituuksia löytyi average ja tall. Liikkeessä oli myös kenkiä, sukkahousuja, koruja, yöasuja, juhlamekkoja..eli kaikkea ihanaa! Esittelen ostokset sitten kaikki yhdessä. Mutta tosiaan voin lämpimästi suositella tuota yritystä!

Meidän hotellin vieressä oli iso kirjakauppa, jossa myös pyörähdettiin. Nauratti tuo Amerikkalaisten ihmissuhde kirjallisuuden osaston laajuus..

Onko Suomen kirjakaupoissa omistettu näin isoa osastoa ihmissuhteille, ei kai?
Hups, taisin laittaa uusia vaatteita heti seuraavana päivänä päälle. Jakku -  Fashion to Figure, tunika - Lane Bryant, caprit - lane Bryant
Sitten hypättiin taas pyörän selkään ja otin kuvan mm. näinkin hurmaavasta kohteesta.


Näin kaunista lähellä DC:n keskustaa.
Entäs tämä maisema? Tämä on kuulemma vanhaa intiaanimetsää.
Muut kävi kastelemassa jalkoja tässä joessa, minä ja mies jäätiin rannalle, tylsiä kun ollaan. :D
Pyörämatka jatkui Georgetowniin, jossa on paljon kauppoja katutasossa. Tuolta minä en ostanut mitään, äitini löysi yhden ihanan tunikan Urban Outfittersiltä, mielenkiintoinen liike kyllä. Niitähän taitaa löytyä ihan Lontoostakin, onko peräti Brittiläinen liike kyseessä?

Georgetown

Georgetown
Sitten mentiinkin jo pian syömään veljeni valitsemaan paikkaan, sushipaikkaan. Tai no sai sieltä onneksi muutakin.

Minun annoseni.
Veljeni annos.
Menin sitten maistamaan elämäni ensimmäistä kertaa sushirullaa, jossa oli tonnikalaa sisällä.

Tämä maistaminen ei päättynyt hyvin, en meinaa tykännyt siitä tonnikalasta yhtään. :(
Sitten koittikin jo maanaantai ja piti lähteä takaisin New Yorkiin. Maanantaina satoi vettä ja ilma oli kostea, kuten naamastani ja hiuksistani huomaa. :D

Päällä Paita - Macy´s, pitkä toppi - Zizzi, caprit - Lane Bryant, huivi - Pieces
Bussikuski olikin sitten sillä kertaa hidas ja meinattiin myöhästyä paluulennolta, koska bussimatka New Yorkiin kesti 5½h. Siinä oli jännitystä kerrakseen, koska uudet liput olisivat maksaneet 700€/hlö. Onneksi ehdittiin ja matka päättyi hyvin. :)

Seuraavaksi sitten ostokset! :)

8 kommenttia:

  1. Ostospostausta odotellessa inspiroiduin lukemalla blogiasi alusta asti ja katselin vanhoja vaatekuvia. Tykkään tyylistäsi, saa kivoja vinkkejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa,

      Jaksoit lukea ihan alusta loppuun asti? Hyvä suoritus!. :) Mielessä olisi kerätä koko blogihistorian asut yhteen ja laittaa äänestys pystyyn. Se vaatisi aika paljon aikaa, että saisin sellaisen toteutettua. Mutta kyllä sellainen rako varmaan jostain löytyy. :)

      Poista
  2. olisi kiva kun kommentti ruutu avautuisi erilliseen ikkunaan,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva blogi sinulla! reissu New Yorkiin on varmasti ollut upea.. itsellä haavena lähteä kanssa joskus shoppailu reissulle tuonne! :)

      Shoppailusta jos pidät neuvoisin käymään dubaissa..siellä sitä osteltavaa riittää.. :D


      http://miiau-loveshoesmakeupandsun.blogspot.com/

      Poista
    2. Tämä kommentointisysteemi muuttui tuossa jokin aikaa sitten, avautuikohan se silloin aiemmin erilliseen ikkunaan? En rehellisesti sanoen tiedä, että pystyykö sitä muuttamaan?

      Poista
    3. Hei Miau,

      Olenkin miehelle jo ainakin yhden kerran aiemmin maininnut tuosta Dubaista. Olisi varmasti shoppaajan paratiisi, siellähän on paljon Brittiläisiä ketjujakin. :) Kiitos kommentistasi. :)

      Poista
  3. Värikkään Pipsan blogissa on hyvä kommentti systeemi, käyppä vilkaisemassa.

    VastaaPoista
  4. Ihana tuo turkoosi tunika!

    VastaaPoista