torstai 24. toukokuuta 2012

Sittenkin

En olekaan ehtinyt tekemään kollaaseja, koska päätettiin miehen kanssa lähteä Tampereelle viikonloppuna. Olen käynyt Ikean sivuilla tänään tiuhaan, yrittänyt miettiä ostoslistaa kuumeisesti.

Tärkein hankinta on tämä

Hemnes peili.
Tälläinen peili meillä on ennestään makuuhuoneessa, sängyn yläpuolella. Nyt aion hankkia toisen samanlaisen ja vielä samaan huoneeseen, hullu minä. :D Minulla ei ole ollut kunnollista kokovartalopeiliä viimeisen vuoden aikana mutta nyt asiaan olisi tulossa muutos. Tämä peili tulisi olemaan ihan vain seinään nojamaassa, koska ruuveja en halua seiniin enää laittaa. Menee kaunis tapetti ihan pilalle muuten.

Lisäksi tarkoitus olisi katsoa sisusustuspuolen juttua, tekokukkien muodossa. Joku varmaan näkee nyt punaista, että miten voin hakkia tekokukkia. Kissujen takia en uskalla ostaa mitään kasvia, lisäksi olen todella huono kastelemaan niitä. Rahat menisi kankkulan kaivoon, kun olisin tappanut ne 2 viikkoa oston jälkeen. :D
Tekokukkia 2,95€/kpl.
Lisäksi aion katsella pikkupöytää parvekkeelle. Minähän ostin sinne sen pienen mustan mutta se on nyt muuttanut parvekkeelta olohuoneeseen. :D

Tämä taso sopisi terassille tosi hyvin, on tosin hintavampi mitä ajattelin.

Pöytä 79€
Mennään samalla käymään Tampereen keskustassa..Ideaparkin sijaan. Siitä on niin kauan, kun olen viimeksi keskustan kaupoissa käynyt. Mitähän sinne on tullut uutta? Onko ehdotuksia hyvästä ravintolasta? Miehen kanssa pidetään Amarillon tyyppisistä paikoista eniten, niin hyvää ruokaa. :)


8 kommenttia:

 1. Peili sängyn yläpuolella ;) Katossako ? :D wow

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tokikaan katossa, hih. :) Ihan sängyn päädyn yläpuolella, eli seinässä kiinni.

   Poista
 2. Menkää ihmeessä Pancho Villaan herkuttelemaan :P
  -Anne

  VastaaPoista
 3. Ää, tää kommentointi ei meinaa antaa mun kommentoida ollenkaan.

  Mutta mä sanoisin, että älkää menkö Panchoon :D Jos halua burgeria niin siinä tapauksessa ykkönen on Zarillo. Hookista saa mielettömät dippilautaset (ja siipiä, ja jotakin muutakin). Ja sit kolmantena suosituksena Jack the Rooster. Jos on komia sää niin siellä on keskustan paras terassi ja voi syyä vaikka ulkona. Ja ruoka on aina ollut nannaa.

  Kannattaa googletella ja kattoo listoja. Kaikki on keskustassa myöskin (ei kylläkään mikään hämeenkadun varrella, mutta helppo kaikkiin on mennä), katso osoitteet netistä. En viitti yrittää edes selitellä missä, kun on niin hankala homma :D

  VastaaPoista
 4. Voisin itse suositella (jos purilaisia mielii) New Yorkia siinä Hämeenkadulla, tosin siellä on kallista, jos ei pääse hyödyntämään After Work -speciaalia. Annokset ovat kuitenkin suuret ja kaikkiin tulee potut mukaan, nams. Jos pizzaa mielitte, menkää Napoliin. Siellä on joku 100 pizzaa mistä valita + omat customointimahdollisuudet päälle ja OVAT HYVIÄ. Jos haluatte syödä oikein halvalla pastaa/pizzaa, menkää Koskikeskuksen La Mammaan :D Hyvää ja halpaa. Hookissa on muuten melkoisen maukasta ja annoksista löytyy myös kokoa. (aika "roskaruokapainoitteisia" nää mun vinkit :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy melkein kyllä lähtee Treelle, kun noin hyviä paikkoja löytyy. :)

   Poista