perjantai 4. toukokuuta 2012

Matkalle mukaan

Havahduin tänään siihen faktaan, että minun täytyy ostella matkakokoisia tuotteita, jos haluan välttyä painavalta matkalaukulta. Paluumatkalla se laukku saa painaa paljon, itseasiassa olisi varsin suotavaa. Toivottavasti Forever21 ei petä. :) Harmi, kun Tigin tuotteista ei oikein tehdä matkakokoisia tuotteita. Käytän Tigin Masterpieceä uskollisesti mutta nyt oli pakko hommata jotain muuta.

Tälläisiä ostin tänään.


The Body Shopista ostin shampoon ja hoitsikan. Tuli nyt jälkeenpäin mieleen TBS:ssa ostotilanne. Nimittäin myyjä suositteli minulle oitis värjättyjen hiuksien shampoota, en siis kerinnyt kuin kysymään missä on matkakokoiset shampoot ja oitis minulle oltiin niitä tarjoamassa, wtf? :D Olen kyllä värjännyt hiukset pari päivää sitten mutta onko se noin läpinäkyvää?? Tilanteesta tuli mieleen Stockmann Beautystä kosteusvoiteiden ostaminen äidilleni, kun myyjät ovat heti suosittelemassa sitä tehokkainta ja voimakkainta voidetta, vaikka mielestäni äidin iho on hyvässä kunnossa ja ei uskoisi, että hän on jo sen ikäinen. :) Mutta anyway, en ole koskaan ennen käyttänyt TBS:n hiustuotteita, onko kokemuksia?
Löysin aivan mahtavat Eliten pinsetit, nämähän ei ole mikään matkatuote mutta tuli tarpeeseen. Ostin Kicksistä jokunen aika sitten 15€:n pinsetit ja nämä voittavat ne ihan mennen tullen, vaikka maksoivat alle 4€!! Aina ei hinta ole tae hyvälle laadulle...

Franck Provostin tuotteista innostuin osaksi myös hinnan takia. Olen ollut tänään erittäin hintatietoinen näköjään, johtunee matkabudjetista. :) Mutta hassua oikeasti, että jotkut Iberon hiuspinnit maksoivat melkein 6€, kun nuo Provostin maksoivat vain päälle 3€.Ja olivat kyllä ihan samannäköisiä ainakin ulkoisesti, testataan kestävyys nyt kuitenkin ensiksi ennen kuin menen hamuamaan niitä enemmänkin. Harja oli tuollainen kivan kokoinen ja todella pehmeä käytössä, kun äsken testailin. Harjakin oli halpa, uskokaa vaan pois. ;)

Olin tänään muuten jalkahoidossa ja oli sitten muuten hinnat nousseet! Vuosi sitten maksoin tunnin jalkahoidosta 35€ ja nyt sama hoito maksoi 60€. Huh huh, aikamoista hinnan nousua. Jalkahoitaja meinasi, että jalkaani vaivaava jalkapöydän kipu johtuisi rasitusvammasta tai madaltuneesta jalkaholvista. Toivoisin tuota ensimmäistä vaihtoehtoa, koska se luultavasti tuli parantumaan joskus. Pitää toivoa, että se kestäisi hyvin tulevan matkan kävelyt...

Hassua ajatella, että ensi viikolla tähän aikaan näen veljeäni pitkästä aikaa ja ensimmäistä kertaa hänen työ- ja asuinympäristöä siellä rapakon toisella puolella. Minä olen vain nyt koko ajan matka sitä ja tätä mutta nyt ajatukset ei oikein mene muualle. Sallittakoon se? :)

Ihanaa, viikonloppu edessä ja raskas työviikko takana. Kyllä nyt kelpaa katsoa MM-lätkää ja rentoutua. :))


3 kommenttia:

 1. hei, voit kokeilla myös lähettää itsellesi paketin postitse sieltä Jenkeistä jos ei mahdu matkalaukkuun, tosin en tiedä lähetysmaksuja sieltä, mutta itse olen sitä joskus kokeillut matkustellessa, tuli halvemmaksi kuin maksaa ekstramaksua ylimenevästä painosta. kerro sitten, eikös noi nesteet pitänyt laittaa rajoitetusti muovipussiin kentällä ja jotain muuta tiukennusta sinnepäin mennessä oli kans, kynsisaksia ja metallisia pinsettejä tai viilaa ei saanut olla..miten se oli muuten viisumin kanssa nykyään sinnepäin, pitääkö se erikseen hakee jostain vai saako sen lentokoneessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ei tullutkaan mieleeni, voisi olla ihan hyvä vaihtoehto. :) Nesteet pitää pakata siihen 1 litran minigrip pussiin, ärsyttävää puuhaa but you got to do what you got to do. Kynsiviilaakin pidetään suurena uhkana, näinhän se on. :( ESTA-hakemuksen täytyy tehdä, jos mielii Amerikkaan. Se on nykyään maksullinen, hinta taisi olla 17$. Tein sen ESTA-hakemuksen silloin vuonna 2010 ja jos en olisi joutunut uusimaan passiani, minun ei olisi tarvinnut maksaa uudesta ESTA-hakemuksesta. Lentokoneessa ainakin viimeksi piti täyttää lappunen, lennettiin silloin American Airlinesillä ja nyt mennään Finnairin suoralla lennolla. :)

   Poista
 2. Hyvää matkaa!! Olin itse just tasan kuukausi sitten New Yorkissa ja Washington DC:n lähellä parin viikon reissulla ja ah, sinne pitää niin päästä uudelleen ASAP! Shoppaillessa lähes sekosin!! Potomac mills outlet mall Washingtonin lähellä on ihan taivas ... vastaavia paikkoja lienee pilvin pimein pitkin maata :-D

  VastaaPoista