tiistai 29. toukokuuta 2012

Toimistopukeutuminen, Yours Clothing

Tässä ensimmäinen osa Yoursin osalta toimistopukeutumiseen. Tuolta löytyy kyllä vaikka millä mitalla hyviä vaihtoehtoja toimistopukeutumiseen, hinnatkin on kohtuullisia. Tässä on nyt vasta ensimmäinen osa, lisää tulee vielä. Pakko saada tuon ekan kollaasin tunika, ihana!
6 kommenttia:

 1. Nyt alkas noi räiskyvän siniset caprit himottamaan...

  VastaaPoista
 2. Kivoja vaatteita, mutta ei oikein ensimmäisenä tule toimistopukeutuminen mieleen. Riippuu tietysti toimistosta. Mulla on jatkuvana ongelmana löytää tarpeeksi siistejä ja asiallisia vaatteita töihin, missä miehet hiihtää puku päällä ja naiset jakuissa ja hameissa. Yoursilta olen muutamia paitoja löytänyt (jakuissa ikävä kyllä minulle aivan liian kapeat hihat)... Muuten kyllä shoppailen sielläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa,

   Joo, kollaasien vaattet ovat ehdottomasti sieltä rennoimmasta päästä. Minun nykyisessä työpaikassa näitä voi käyttää mutta ei yhdessä aiemmassa työpaikassani. Teen kollaaseja lisää, niissä on sitten virallisempia yhdistelmia. En vain ole ehtinyt, tulin nytkin vasta kotiin. Viikonloppuna pitäisi olla paremmin aikaa. :)

   Poista
 3. Olen samaa mieltä kuin Linnéa. Nykyisessä työpaikassani ei pukeutuminen ole enää yhtä muodollista kuin edellisessä/ edellisissä, mutta liian avonaista kaula-aukkoa, hihatonta paitaa ei sallita ja shortsit/ liian lyhyet hameet eivät tule kuulonkaan. Siistit caprit ovat ok. Minusta businesspukeutuminen on muutoin ainakin naisten osalta muuttunut ja on kiva ettei aina tarvitse olla sitä iänikuista jakkupukua vaan voi pukeutua kauniisen neuleeseen tai silkkitunikaan tai vaikkapa mekkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa,

   Muistan kun jokin aika sitten oli lehdessä juttua eräästä naisesta, olisiko ollut jonkin pankin johtavaan asemaan edennyt nainen. Hän käytti usein sellaisia paitoja, joissa oli todella iso kaula-aukko. Kyllä minäkin silloin ajattelin, että ei ole kyllä sopivaa. Mihinkähän niiden miesten silmät eksyy, kun tiukat neuvottelut menossa? :D Tai ehkä se olikin yksi suostuttelu keino? :)

   Poista