perjantai 1. kesäkuuta 2012

Päivän asu ja uusi ihanuus

No joo, taas ehti vierähtää muutama päivä viime postauksesta. En tajua minne se aika aina menee, jossakin on ihan varmasti aikavaras. Eilenkin tulin kotiin vasta illalla, eihän siinä ehdi oikein muuta tehdä kuin katsoa Emmerdalet, hoitaa kissut ja mennä sänkyyn.

Kollaasien tekeminen on näköjään vastatuulessa, se on niin hidasta hommaa. Onneksi on koko viikonloppu vapaata, listalla on ainoastaan leffaa ja syöminkejä. :) Ajattelin laittaa tämän päivän asun, otin sen joskus alkuviikosta. Silloin kun oli vielä edes pikkusen lämmintä.

Päällä neuletakki - Seppälä GG, tunika - Lane Bryant, farkkucaprit - Evans, kengät - Esprit
Katsokaas mitä tuli hankittua tänään...

<3
Nyt on uuden ajan ja uuden puhelimen aika. Tuolla vanhalla Nokia C6:lla ei tehnyt oikein mitään, netti toimi hitaasti ja oli todella vanhanaikainen, lisäksi pieni näyttö ja Angry Birdsin puuttuminen olivat vakavia puutteita. :D En ole vielä päässyt tuota räpläämään, kun on latauksessa. Tässä se viikonloppu taitaakin kulua uuden puhelimen kanssa.

Itseasiassa nyt pääsin jo räpläilemään tuota puhelinta, se on niin mahtava!!

2 kommenttia:

  1. Tuo turkoosi tunika on ihana! Väri sopii sulle tosi hyvin.
    Kerrothan sitten osoittautuuko tuo uusi puhelin käytännössä hyvin toimivaksi. Mulle tulee säännöllisesti uuden puhelimen kaipuu, mutta nykyisistä malleista ei ole löytynyt oikein mieluista (söpö väri, tyylikäs ulkomuoto ja ehkä saisi toimiakin nopeasti ja luotettavasti...).

    VastaaPoista
  2. Heippa,

    Kiitos, pidän tuosta turkoosista itsekin tosi paljon. :) Tuosta minun uudesta puhelimesta on tulossa sininen versio, tai se ilmeisesti tuli jo mutta vedettiin pois värin epätasaisuuden takia. Pinkkiä versiota ei ole ilmeisesti tulossakaan. :( Minun puhelimeni on valkoinen, sama kuin edellisenikin. Ihan ok. :)

    VastaaPoista