maanantai 21. toukokuuta 2012

Shoppailut NY&DC

En oikeasti shoppaillut ihan hirmusti, Lane Bryantissa olisin saattanut saada isoa tuhoa aikaan mutta matkakassani oli melkein tyhjä, kun sen kaupan löysin. Tuli muuten mieleen, että Lane Bryantin liike oli myös NY:ssa Jersey Gardens outletissä, mutta se liike siellä oli jotenkin niin huonosti rakennettu, että kävin vain pyörähtämässä. Vaatteet näytti tosi mummomaisilta, aivan toisin oli taas sitten DC:n ostoskeskuksessa. Ehkä olin vain niin väsynyt siellä outletissä, että en vain jaksanut enää shoppailla.

Osan vaatteista olette jo nähneet, eli Macy´sin riekalehelmaisen mustan paidan, Lane Bryantin turkoosin tunikan, Fashion To Figuren lyhyen jakun ja Lane Bryantin mustat caprit.

Lisäksi..

Guessin lompakko kirkkaan pinkissä värissä, Jersey Gardens outletistä, 30$.
Guess laukku Macy´s DC:n kauppakeskuksesta, 90$.
Essien kynsilakkoja, Duane Read päivittäistavaraketjusta, 5$/kpl.
Sivellinsetti Sephorasta, 29$.
Smashboxin kuultovoide kasvoille Sephorasta, 30$.
Guess korvakorut Jersey Gardens outletistä, 15$.
Armani Exchange clutch, 30$.


Forever21+ pitsinen paitapusero. En ole käyttänyt tätä vielä, tarvitsen pitkän mustan topin!
Forever21+ pitsinen paitahässäkkä. Tämä malli paidassa ei ole paras vaihtoehto kropalleni mutta katsotaan saanko tämän toimimaan. :)


Sitten esittelen päivän asun muodossa kaksi vaatehankintaa.

Lyhyt jakku Jersey Gardensin Fashion to Figuren liikkeestä, farkut Lane Bryantin mallistoa. :)
Jakkua lähempää.
Lisäksi ostin Macy´siltä pitkän mekon. Aion laittaa sen ystävän häihin kesäkuussa, niin en halua sitä vielä näyttää, koska ystäväkin lukee tätä blogia. Tosin ei sitä ystävää varmaan paljon kiinnosta minun mekko hänen suurena päivänä, mutta kuitenkin. :D

Nassu näyttää aika väsyneeltä, huonosti nukuttu yö ja allergia/nuha vaivaa. Eiköhän se tästä tämäkin viikko lähde käyntiin. :)

 Enhän ostanutkaan paljon?


12 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia, tahtoo varsinkin tuon sinisen jakun ja sen raidallisen myös. Ja voisin ottaa tuon pitsipaidankin:)

    Kitty

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Kitty,

      Minäkin nappasin heti nuo jakut mukaan, en ole tuollaisia oikein muualla nähnytkään. :) Pitsipaita odottaa vielä kaapissa, uskomatonta että en omista mustaa pitkää toppia. :D

      Poista
  2. Kivoja ostoksia! Tykkäsin kovasti jakuista ja nuo korvakorut olivat todella kauniit. Eikö ole muuten huvittavaa, miten Essietä saa usasta 5 dollarilla (3,90 euroa) ja täällä Suomessa saat maksaa 14 euroa :D Sally Hansenin lakat olivat muistaakseni Jenkkilässä n. 7 dollaria (5,50 euroa) kun taas Suomessa nekin jotain 14 euroa... Huhhei! Mulla taisi käydä tosi huono tuuri Lane Bryantin kanssa silloin kun kävin liikkeessä, sillä sinne ei todellakaan tullut uudestaan eksyttyä. Pyörähdin vaan ja äkkiä piti päästä pois, mummolook ahdisti, samoin hinnat. Sä puolestasi löysit sieltä kivoja juttuja! Jännä, miten erilaisia saman ketjun liikkeet voivatkaan olla :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Jenni,

      Joo, meinasin pyörtyä kun näin niiden kynsilakkojen hinnat. Mikä ihmee siinä on, että Suomessa hinnat kasvaa 300%? :( Lane Bryantilla oli tosi paljon kaikkea sellaista käyttökelposta, eli t-paitaa, yöasuja..semmosia mukavia vaatteita. :)

      Poista
  3. Toi hopeanvärinen Armani laukku on hienon näköinen. Näyttää melkein metallilta. Kiva nähdä ostoksiasi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anne B,

      eikö olekin hauska laukku. Ja ajattele, että kuinka vähän siitä maksoin..euroissa jotain 25€. :D Se oli alunperin 100$ laukku mutta oli hyvässä tarjouksessa! :)

      Poista
    2. Ei hassumpaa! Minäkin olisin napannut sen ja äkkiä. :)

      Poista
  4. Ja vielä jatkokysymys. Voitko näyttää miltä se Armanin laukku näyttä "käytössä" (eli kun poseeraat sen kanssa)? Tosi jännän näköinen laukku! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin ottaa sen asukuviin mukaan tässä joku päivä. :)

      Poista
  5. Tuo lyhyt jakku on ihan mahtavan näköinen!

    Minulla on muuten sama juttu, tilasin ystäväni elokuisiin häihin pitkän mekon ja en ole halunnut siitä kuvia laitella blogiin, koska haluan sen pysyvän yllätyksenä. Ihan kun morsiammella olisi aikaa ihastella juuri sitä mekkoa, joka minulla on käytössäni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Dahlia,

      Hih, hassua kun meillä on samanlainen juttu. Mistä tilasit mekon? :)

      Poista
  6. Ihania ostoksia! Varsinkin armanin laukku ja sininen jakkuu, sopii vallanmainiosti yhteenkin.
    *Katariina*

    VastaaPoista