maanantai 9. huhtikuuta 2012

Lindex & Forever21+

Näitä postauksia tulee nyt enemmänkin, kun olen ihan täällä kotosalla ollut koko tämän loman ajan. Toivottavasti ette kyllästy näihin minuun juttuihin, vaan jaksatte lukea :D

Tein juuri jauhelihapihvejä, nyt ne muhii tuollaa uunissa. Sopiva väli siis nettisurffailla vaatekauppojen sivuilla. Lindex yllätti äsken positiivisesti, tämä toppi on pakko saada! Toivottavasti näitä saa liikkeestä, aion heti huomenna mennä katsomaan. Täytyy sitten tilata, jos eivät ole ehtineet kauppaan asti. Lindexiltä tilaamisesta ei ole kokemusta, toivottavasti nopeus on hyvä. :)

Kaunis toppi 32,95€
Tämä toppi oli mielestäni myös kaunis, mutta nuo glitterit saattaa kutittaa ihoa, jos sisäpuolella ei ole kunnon vuorta.

Toppi 27,95€
Tämäkin kiinnostaa, olisiko kivan näköinen kesällä pitkän topin kanssa?

Sitten menin hieman katselemaan Forever21 sivuille, että millaisia vaatteita siellä on tällä hetkellä tarjolla. Kuukauden päästä pääsen ihan sovittelemaan näitä ihanuuksia paikan päälle. :) Saattaa tietysti olla, että mitään näistä ei ole enää jäljellä kuukauden päästä. Mutta varmasti jotain ostettavaa löytyy. :)

Tämä pitsihuppari olisi ihan mahtava ostos!

£18,75
Tämä tunika on niin kaunis, mutta väri saattaa olla väärä minulle. Sovitan kuitenkin, jos tuo vielä toukokuussa New Yorkista löytyy.

£19,75
Tämä mekko olisi kaunis kesään, ihana väri!

£19,75

Tässä mekossa on hienosti yhdisteltyä kolmea eri väriä, toimii!

£22,75
Viime New Yorkin reissulla ostin ihanan maximekon Foreveriltä ja olen käyttänyt sitä todella paljon, kuten blogiani seuranneet ovat varmaan huomanneet. Olisiko tämä maximekko myös suurkulutukseen pääsevä?

£22,75

Nämä legginsit ovat ihavat, mutta näissä jaloissa eivät näytä kyllä välttämättä yhtä hyviltä. :D


Sellaisia vaatteita, olisi jo toukokuu!


6 kommenttia:

  1. Ihania vaatteitaaaaa!! Ja toi maksimekko. Voikun omalle kropalle sopis maksimekot. :)

    Kuule, tuli mieleen ainakin itseäni kiinnostava postaus ehdotus. Olis todella hyödyllistä kuulla miten oot suunnitellu/toteuttanut New Yorkin matkan suunnittelua ja käytännön juttuja? Mulla odottaa pitkään unelmoitu Nykin matka ens kesänä! Jee! :)

    Ja tietty muutenki Nykistä postauksia ois kiva lukea, jos suinkin haluat niitä tehdä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä maximekko sopii aika monen kropalle! Malli ja kuvio vaikuttaa istuvuuteen kylläkin. Olen minäkin tosi lyhyt ja pyöreä mutta maximekko tuntuu tuovan lisää pituutta jostain syystä. :)
      Joo, ehdottomasti voin kertoa meidän matkasuunnittelusta. :)

      Poista
  2. Kiva vaan mitä useammin postauksia tulee. Tämä on yksi lemppariblogeistani ja käyn vähintään kerran päivässä toiveikkaana kurkkimassa uudet postaukset. Toi eka toppi oli ihana! Ei vaan taida tälläiselle ompulle sopia. Huokaus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, hyvä että jaksatte lukea. :) Ei sitä tiedä jos vaikka se toppi sopisikin. Tietty "sääntöjen mukaan" ompun pitäisi pukeutua yläosaltaan yksinkertaisiin ja kevyisiin malleihin, mutta jos joku tietty toppi kiinnostaa, niin kannattaa sovittaa! :)

      Poista
  3. oih, ihana paljettitoppi :) mulla oli parisen vuotta sitten ihan superhieno pinkki pitkä paljettitoppi, mutta se tosissaan kutitti ihoa ihan hirveästi :/ kunnon vuorikangas täytyy olla!

    fffirstclassticket.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä kutittelua minäkin pelkään, täytyy käydä sovittelemassa ihan paikan päällä, kun tässä ehtii. :)

      Poista