maanantai 2. huhtikuuta 2012

Laiskiainen

En ole ollut salilla yli viikkoon, laiska minä! Viime viikolla tein sellaisen 46-tuntisen työviikon, niin jotenkin vain ei voimat riittäneet illalla lähteä vielä salilla. Tämä viikko on helpompi, mutta tänäänkään en sinne salille vielä selvitynyt. Viime viikolla päättyneeltä kirppikseltä jäi 4 kassillista tavaraa myymättä, niin vein ne tänään myyntiin sitten toiselle kirppikselle, Suvikirppikselle. :) Paikkanro on 28, yritän saada jotain uuttakin sinne myyntiin
Nyt illalla olen siivoillut, joten kai sekin jotenkin liikunnasta käy? Olen tässä suunnitellut jo tuota meidän takapihaa, kun viime kesänä sille ei tehty yhtään mitään. Hobby Hallin kuvastosta löytyi juurikin sellaiset kalusteet, joita olinkin ajatellut. Lisäksi tekokasvit olivat siellä juuri sellaiset kuin olinkin ajatellut!

Koto-parvekeryhmä 259€
Lisäksi näitä palmuja ainakin 2 kpl, 69€/kpl

Lisäksi näitä mustia ruukkuja, 69,90€/4 kpl
Tosin en tiedä pitääkö tuon takapihan maapohja tehdä uudestaan, kun jotenkin ne siellä jo olemassa olevat puulankut ovat epäsuorat. Sulaisi nuo lumet jo pois, niin pääsisi suunnittelemaan!

Sellaisia suunnitelmia. Onko teillä jo kesä mielessä?

4 kommenttia:

 1. kevät!<3 oon kukkakaupassa töissä ja heti kun ekat kesäkukat alkaa tulemaan, oon ihan vararikossa kun haluaisin ostaa ne kaikki. kevät"sisustus" on niin mahtavaa. ja ainiin, pikkuvinkki, kannattaa käydä keväällä kukkakauppoja läpi, siellä on usein tarjouksia ihanista ruukuista, kun entiset mallit myydään kesäruukkujen tieltä pois ;)

  http://fffirstclassticket.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. http://nail4you.fi/kynnet/?gclid=CLnOubGtma8CFdItmAodcWAo5w Kannattaa tsekata :)

  VastaaPoista
 3. älä nyt ihmeessä mitään muovi kukkia laita! osta vaikka tuijia ruukkuihin .

  VastaaPoista
 4. Eiköhän jokainen saa kotinsa ja parvekkeena/ terassinsa / pihansa laittaa niin kuin haluaa ja hankkia sinne sellaisia kalusteita ja kasveja ja koristeita kuin mieli tekee... Joko tekokasveja tai eläviä, mikä vain tuntuu itselle sopivalta.

  VastaaPoista