tiistai 17. huhtikuuta 2012

Fixation

On muutamia tv-sarjoja joihin olen jäänyt totaalisen koukkuun, tässä muutaman viikon ajan olen katsonut aika monta jaksoa loistavaa Mad Men -draamasarja. En tiedä, että miksi olen tälläinen myöhäisherännäinen. Katson nyt vasta ensimmäistä tuotantokautta, joka on kuvattu jo vuonna 2007. Menin ostamaan 2. tuotantokauden ja heti seuraavana päivä mieheni huomasi, että saamme katsoa ilmaiseksi sarjoja Elisa Viihdepalvelusta, Mad Men on yksi näistä sarjoista. Argh, täytyy varmaan laittaa DVD myyntiin nyt sitten. :)

Tuo sarja perustuu 1960-luvulle ja sen inspiroimana tein itselleni tänään pinkit huulet. Tuossa sarjassa näkee koko ajan viimeisen päälle punattuja huulia, niin ja lisäksi näkee jatkuvaa alkoholin juomista ja tupakan polttamista. Onneksi mielihalut jäi ihan tuohon huulipunan laittamiseen itsellekin. :D


Ulos lähtiessä en ihan pukeutunut tiukkaan kotelomekkoon ja hattuun, kuten tuossa sarjassa naisilla on tapana. :)

Takki - NewLook, farkut - Evans, laukku - Guess
Tuo takki on kyllä mainio, ostin sen silloin edellisellä vai sitä edellisellä Lontoon matkalta NewLookin liikkeestä. Sopivan rento mutta kuitenkin fiksu.


Pitäisikö muuten huolestua, kun näen unetkin nykyään 1960-luvulta? :)

10 kommenttia:

 1. Ei, ei pidä huolestua. :) Mad Men on loistava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella loistava indeed, onneksi on vielä paljon jaksoja katsomatta. Ei ihan pian lopu herkku kesken!! :)

   Poista
 2. Ja takki on muuten tosi kivan näköinen. Unohdin kirjoittaa sen...

  VastaaPoista
 3. tää kokonaisuus on TOSI ihana, siis kandee käyttää tähän aikaan, oikein tyylikäs!!! juuri eilen etsiskelin Seppälästä, muuta ei täällä lähellä jotain kivaa takkia, mutta ei löytynyt, tommosen kun olisin nähnyt niin olisi heti lähtenyt matkaan!!! mä en vielä ole löytänyt tota mad meniä mutta se pan am-sarja on ihana, tyylikästä ja kohteliasta kivaa vaihtelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seppälä onnistuu kyllä aina pettämään takkien kohdalla, niin tylsiä mielestäni! Netistä tilaamalla onnistuu parhaiten, ainut harmitus vaan on oikean koon löytäminen.

   Poista
 4. Kaunis, kaunis, KAUNISH! :D Ihanasti sopii tuo takki sinulle! Ja ei kannata huolestua, mäkin olin yhdessä vaiheessa koukussa Tudorsiin; kaikki mun unet liitty jotenkin niihin ja latasin jopa sen alkutunnarin mp3-soittimeen. 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koukuttuminen on kyllä pelottavaa, kaikki ajatukset pyörii vain sen sarjan ympärillä. Asiaa ei varmaan helpota yhtään, että katsoo monta jaksoa päivässä. Olen vasta toisen tuotantokauden puolessa välissä, kausia taisi olla se 4 tai 5? :D

   Poista
 5. Eksyinpäs tännekin vastavierailulle :)
  60-luku on ihana, vaikka 50-luku vyötäröineen ja kellohelmoineen plus punattuine huulineen onkin lähempänä sydäntä <3 Tuosta Mad Menistä vain oli pakko tulla kommentoimaan, että lähinnä minäkin seuraan sitä sarjan naisten ja tyylin takia :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Joanna,

   Kiva, että tulit visiitille. :) Laittautuminen tuolloin 50 vuotta sitten on ollut niin huolellista ja naiset näytti niin kauniilta. :)

   Poista