maanantai 16. huhtikuuta 2012

Päivän asuja Porissa

Pori tuli taas nähtyä. Pidän kyllä Porin keskustasta, siellä oli muuten jo terassi jo avattu. Piti sitten käydä ihan jätskillä vaan, oli niin hyvännököisiä annoksia. :) Tuli pyörittyä Iso Karhu-ostoskeskuksessa ja vähän muuallakin siinä keskustassa. Zizzi on aloittanut Porissa..olikohan se nyt sitten viime lokakuussa? Siellä kävin sitten myös ja varsinaisesta kaupasta en ostanut mitään, koska mikään ei oikein iskenyt. Mutta heillä oli sitten 2 krs. outlet-myymälä, sieltä löysin pari juttua. Yritin metsästää sellaista keväistä huivia, jossa olisi ollut kirkasta pinkkiä ja mustaa, ei sellaista löytynyt koko Porista. Taas yksi asia, joka on New Yorkin ostoslistalla. :)
Tänään sitten Mungolifen uusinta postausta lukiessa näin juuri sellaisen huivin jonka haluaisin! Aldoon sitten kun vaan pääsisi nyt heti. :D

Kaupungilla tallasin tämän näköisenä lauantaina.

paita - Lindex, toppi - NewLook, farkut - Evans, kengät - Chantana

Illan asua mietin näiden kahden välillä, päädyin sitten tuohon jälkimmäiseen.

Paita on H&M+ ja hame Zizziltä


Oli muuten eräs tapahtuma Porissa, minkä ansiosta minulla ei ole enää vaaleanpunaisia laseja silmilläni. :D
Menimme hakemaan illan Blankon keikkaa varten lippuja pubista jo päivällä lauantaina. Avasimme oven ja koko pubi hiljeni, meitä tuijotettiin niin kuin uutta verta olisi tullut nälkäisille susille. :D Sitten alkoi huutelu, että tulkaa tänne jne.. Käsi kähmintääkin tapahtui keskellä päivää! Ihmiset oli niin tuiterissa siellä keskellä päivää, että halusin kyllä välittömästi sieltä pois! En ole tainnut ennen käydä päivisin pubeissa tai sitten Porissa on poikkeuksellinen janoisia ihmisiä. Täytyy kyllä kiittää suuresti vanhenpiani, että ole joutunut näkemään lapsuudessa, kun isä ja äiti ryyppää. Muutenkin olen todella kiitollinen onnellisesta lapsuudesta ja maailman parhaimmista vanhemmista!

Illan keikka olisi tietysti hyvä, ihmisiä olisi kyllä saanut olla enemmän. Sama juttu oli ilmeisesti ollut Saran lauantaisella keikalla toisella puolella Suomea. Käykää nyt ihmiset hyvien bändien keikoilla!

Seuraavaksi sitten taas parin viikon päästä Saran keikkaa tiedossa ihan täällä Vaasassa. :)

8 kommenttia:

 1. iiiihanat kengät :) kuinka paljon sulla muuten on vaatteita? :D ja hei, jos jotain ylimäärästä löytyy niin tuu tonne feispuukkiin xl-kirppikselle myymään! ;)

  http://fffirstclassticket.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatteita löytyisi todella paljon enemmän, jos en olisi innokas myymään niitä kirppiksillä. :D

   Poista
 2. Komppaan emmiveeraa ton xl kirpun suhteen ;) http://kikapuu.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin en koe tuota kirpparia ainakaan vielä omaksi jutuksi. :)

   Poista
 3. Aivan ihania ja herkullisen näkösiä asuja! :)

  Lueskelin blogia pitkällekin, ja todella hieno tyyli ja mukavia kirjoituksia, kiitos!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa,

   Kiitos kommentistasi. Kävin katsomassa blogiasi, todella kaunis asu sinulla pääsiäisen aikaan päällä. Meillä taitaa olla aika samanlainen maku tyylin suhteen, yksinkertaisen tyylikästä? :)

   Poista
  2. Kiitos, hyvä jos näytti hyvältä! :) Kyllä, samoilla linjoilla mennään, yksinkertaista, tyylikästä, ja toki myös naisellista! :)

   Poista
 4. Ootko käynyt Porin Vilassa? Mietin vain millainen kokovalikoima siellä on.

  VastaaPoista