keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Mitä tekisin?

NewLookin tilaus tupsahti tänään postilaatikkoon. Oli sitten muuten aika täysi postilaatikko, kun miehen tilaama Nälkäpeli-kirjasarja oli tullut myös tänään. Muu posti olikin sitten ihan muussina siellä pohjalla, onneksi ei ollut mitään tärkeää kirjepostia. :)

Tilaamani turkoosi tunika oli hyvä, sen tulette varmaan näkemään pian päivän asu -postauksessa. Dilemma tuli tuosta raitapaidasta, en tiedä onko se hyvä. Ei kannata välittää tuon kuvan hiustyylistä, tukka on koti lookissa. :D Tuossa paidassa kysymyksiä herättää kaula-aukon muoto, yleensä suosin muita kuin pyöreitä kaula-aukkoja. Lisäksi tuo beige ei ole kasvoilleni paras vaihtoehto. Matsku ja malli muuten on mielestäni kiva. Pidänkö vai laitanko myyntiin?


Lindexillä kävin tänään katsomassa, että jos siellä olisi ollut edellisen postauksen toppeja. No, eipä tietenkään ollut. Ärsyttää! En haluaisi tilata, kun teoriassa pitäisi olla se mahdollisuus, että liikkeessä voisi sovittaa. En sitten kysynyt keneltäkään myyjältä, että onko niitä mahdollisesti tulossa. Luultavasti sieltä olisi tullut vastausta, että ei tietoa. Ainakin KappAhliin vaatteita tulee laatikko kaupalla, tietämättä mitä niissä on sisällä. Näin ainakin silloin, kun olin siellä joskus kauan aikaa sitten työharjoittelussa.

Tiedättekö miten taas kävi Zumbassa? Tunnin jälkeisenä yönä jalka tuli isovarpaan ja jalkapöydän kohdalta kipeäksi, ei oikein pystynyt astumaan sillä jalalla ollenkaan. Kipu on vieläkin olemassa ja minä toivon hartaasti, että se häviää pian. En todellakaan halua mennä terveyskeskukseen, koska tietää juurikin mitä siellä sanotaan. Tosin jos nyt kohdalle sattuisi se sairaanhoitaja, joka silloin vatsataudin aikana alkoi minulle saarnaamaan painosta ja blaa blaa. Nyt kyllä sanoisin asiat suoraan hänelle, enkä jälkeen päin sadattelisi kotona ja teille tämän blogin kautta. :D

Viikonloppuna on tarkoitus ottaa suunnaksi Pori ja The Blankon keikka. Jalka parane, parane!

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa vähän samantyyppiseltä kivulta mitä tibialis posterior jänne mulle aiheutti. Mulla on asentovirhe jalassa. Voi olla ihan vaan siitä, että pohje on jumissa. Venyttele! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Maiju,

   Googlettelin tuota sinun mainitsemaasi nimeä, toivon totisesti että minulla ei sellaista ole. Huomasin eilen, että jalkapöytä on turvonnut. Jos ensi viikkoon mennessä ei mene pois, niin sitten kai on pakko mennä tk:hon. :/

   Poista
 2. Ainakin minun mielestä tuo paita sopii sinulle hyvin! Joten... PIDÄ! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi nuo beiget raidat eri värisiä, se on niin väärä väri tälläiselle talvityypille.

   Poista
 3. Paidan malli on kiva, mutta olen kanssasi samaa mieltä että beige vie jotenkin värit kasvoiltasi. Sinulle sopii "puhtaat" ja kirkkaat värit. :)

  VastaaPoista
 4. heippa, oletko muuten huomannut eroja noissa esim paidoissa, mistä tilatessa/ostaessa olet saanut parhaiten kestäviä ja missä on huonompi laatusia, oletko huomannut mitään eroja? itse erehdyin ostelee anttilasta yhdessä välissä ja ne meni nopeasti rievuksi pesun jälkeen. Olisi kiva kuulla jos olet/tte laittaneet merkille tällaista. Se toppi ja paita ei oikein passaa yhteen, erikseen vois toimia jonkun toisen topin kanssa, mutta valkosen topin kanssa ton paidan vaaleet raidat näyttää vähän likaselta, huomasitko. piristää päivää kun olet aina niin pirteenä kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa,

   NewLookin tuotteet ovat ainakin olleet kestäviä, vaikka ovatkin edullisia. Hobby Hallin Flo G on mielestäni myös kestänyt hyvin kulutusta. Kaikkein eniten olen ollut pettynyt H&M:n ja välillä myös Zizzin laatuun. Ostin esimerkiksi Aleksi 13:lta Zizzin pitkän harmaan neuletakin, joka täälläkin on vilahtanut. Se meni ensimmäisessä pesussa ihan pilalle, vaikka pesin ohjeiden mukaaan. :(
   Kiitos kommentistasi, mukava piristää päivääsi! :)

   Poista
 5. et myisi tuota valkoista toppia :) ? olen ettinyt ummet ja lammet tuota..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa,

   En kyllä taida myydä. :) Stockan nettikaupassa näytti olevan samasta topista montaa eri väriä vielä jäljellä, mutta ei kyllä valkoisena. :( Onko sinun lähellä Zizzin liikettä, liikkeissä voisi olla vielä jäljellä?

   Poista