sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kevät saisi tulla lumen sijaan

Minkälainen keli siellä päin on?

Täällä sataa lunta oikein urakalla, ei tarvitsisi kyllä! Minä olin jo aikeissa katsella ullakolta ballerinat esiin, sen saa nyt sitten unohtaa.

No, sisätiloihin hankin jotain keväistä Pentikiltä.

Koristekukka 6,50€/kpl

Tiesittekö muuten, että Pentikillä on nykyään verkkokauppa?

Tänään aamulla olin vielä Seinäjoella, tulin vauhdilla Vaasaan ja sitten mentiin miehen kanssa leffaan ja syömään. Nyt pääsin näkemään sen Nälkäpeli-leffan. Ei minun mielestä ollut mahtava, vaan enemmän sellainen ok elokuva. Tämä on vain minun mielipiteeni. :)

Laitetaan pari päivän asu -kuvaakin.

Päällä paita - Zizzi, tunika - Zizzi, farkut - Zizzi, saappaat - Evans
Seuraavaksi hieman tärähtänyt kuva, anteeksi vaan. :(

Illan menoihin yläosaksi vaihtui Zizzin uusi tunika, jota olen käyttänyt aika ahkerasti.
Saako laittaa yhden kuvan keikastakin?

Sara ♥
Nyt sitten vain illan Twilight-elokuvaa odottelemaan. :)

7 kommenttia:

  1. heh :) minä en ole kertaakaan vielä tuota tunikaa käyttänyt :D odotan kevättä lämpimiä ilmoja kun voi olla ainoastaan tuo ihana tunika&leggarit päällä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kesällä tuo on varmasti kyllä myös ihana, kun ei tarvitse pitää takkia päällä. Tulisi vaan jo se kesä!

      Poista
  2. Sä oot kyllä niin yyyyyyyber nätti! Nuo sun vaatteeskii, ah, kun mä vaan pääsisin sun vaatekaappiis :D Osaatko muuten sanoa kun sulla on niin monet Evanssin saappaat, että kun nettikaupassa ei tällä hetkellä ole vissiin juurikaan yksiäkään saappaita, että onko ne sitten enempi syksyn juttu? Mieli tekis uusia saapikkaita kun edelliset Lontoontuliaissaappaani juurikin Evanssilta alkaa oleen niin loppuun kulutetut, ja näihin pökkelöjalkoihin ei ole muualta vielä sopivia löytynyt... =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Saappaat tulee myyntiin siinä syksyn kynnyksellä, silloin kannattaa olla kärppänä niitä tilaamassa, menevät nopeasti! Elloksella myynnissä olleet Zizzin saappaat meni tosi nopeesti, ihan parissa päivässä. :)

      Poista
  3. oi, tuo zizzin pinkkikuvioinen tunika on aivan ihana! muistan kun jyväskylän zizzissä sitä ihailin, mutta en sitten kuitenkaan ostanut ja joskus harmittaa. jos päätät luopua siitä niin tiedät kelle sen voit myydä ;)

    noista evansin saappaista sen verran, että nettikaupassa on kyllä nykyään aika heikko valikoima. viime syksynäkään en sieltä löytänyt yhtiäkään mun silmää miellyttäviä. ja niissä on joissain tooosi kapeat varret! mulla on yhdet sellaiset evansin hapsusaappaat joihin ihan raakasti kävin suutarilla laitattamassa levennysosat, kun ei ollu toivoakaan että olisivat mun jättipohkeisiin mahtuneet. parhaat saappaat ever :)

    http://fffirstclassticket.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en voi kyllä vieläkään uskoa, että olet kokoa 52/54! Oletko ihan varma, että näppäilit oikein? :D

      Poista
    2. kyllä! :D vaatekaupoissa välillä tuntuu ettei sekään koko riitä ;D

      Poista