perjantai 16. maaliskuuta 2012

Uusia linkkejä

Miehen kanssa oli puhetta, että jos pääsiäisen aikaan pyrähtäisi jossakin pienellä matkalla. Tänään oli puhetta Saksasta ja tarkemmin sanottuna Frankfurtista. Aloin sitten tietty tutkimaan heti ostosmahdollisuuksia, erityisesti plussakokoisia vaatekauppoja tietty. Mitään erikoista en löytänyt, mutta muuten löysin mielenkiintoisia nettikauppoja, ne eivät ainakaan itselleni olleet aiemmin tuttuja. Törmäsin lisäksi jälleen kerran yhteen Brittiläiseen ihanuuteen, nimittäin Simply Be- liikkeeseen. Kauniita vaatteita ja kaikkea muutakin kivaa. Olisin taivaassa, jos joskus asuisin esimerkiksi Liverpoolissa, josta tälläinen liike löytyy.

Tälläisiä linkkejä löysin:

Lane Bryant tämä amerikkalainen ketju toimittaa nykyään myös Suomeen. Mielestäni aiemmin ei näin ollut. Kaikkea mielenkiintoista sivuilla on. Amerikasta tilattaessa tulee muistaa tullimaksut, jotka lisää ostosten summaa. Tuolta saa mm. Reebokin tuotteita plussakoossa.


Navabi on Brittiläinen nettikauppa, josta saa useiden suunnittelijoiden plussakokoisia vaatteita. Sieltä saa lisäksi myös Zizziä, aika vähänlaisesti kuitenkin. He toimittavat ympäri maailman ja heidän sivuilla julkaistaan myös omaa lehteä.


Curvetystä saa mielettömän kauniita mekkoja ja muitakin vaatteita. Minulla on kesällä tiedossa ystävän häät ja tuli kyllä tänään mieleen, että tuolta löytäisi varmasti mieluisan mekon! Ja jos teillä on omia omia häitä tiedossa, niin tuolta saa todella kauniita häämekkoja myös.


Sellaisia löytöjä tänään. Tilaamisessa on tietty aina omat riskinsä, kun aina ei voi omasta koosta olla varma ja tietysti myös täydellinen istuvuus olisi tärkeää. Mutta minkäs teet, kun täällä Suomessa joudut asumaan.. :D

Olin tänään salilla ja nyt katselen digiboxilta tallennettua The Voicea. Ihan mielettömiä laulajia, miten ne vaan osaa?
Lähden huomenna kotonokotona käymässä ja samalla menen viettämään hyvän ystävän synttäreitä. :)

9 kommenttia:

 1. Hei, onko sulla vinkkejä Tukholman kaupoista? ollaan lähössä päiväksi Tukholmaan shoppailemaan parin viikon päästä. Åhlensilla vissiin myydään Zizziä ja sitten niiden omaa Å+-mallistoa. Muuta en sitten googlettemalla löytänyt.

  -J-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Juuri tuolta isotkoot.com puolelta luin, että Åhlens on pienentänyt plussamallistoaan. Mutta sitten siellä luki sellaisesta liikkeestä kuin Big&Trendy. Tässä suora lainaus hänen kommentista. "Big & Trendy sijaitsee Jakobsbergsgatanilla lähellä Stureplania"
   Itselläni ei ole kokemusta muusta kuin Åhlensista ja näistä vakioketjuista, joita meilläkin täällä on. :)

   Poista
 2. Sanon tämän aivan jokaisella Saksaan lähtevälle: Deichmann. Ei vaatteita, mutta kenkiä to die for. Valikoimat ovat mielettömät eivätkä ole missään nimessä hinnalla pilattuja. Silti laatu on minusta ainakin avokkaiden kanssa riittävän hyvä, jotenkin en oleta, että 20€ kengät kestäisivät viittä kesää kauempaa aktiivikäytössä.

  Saksassa minusta on hyvät plussakoot, kauppojen omissa valikoimissa. Itse ainakin ala-osia olen sieltä löytänyt oikein hyvin. Yläosani kun on enemmän normaalipuolella ja alaosani isompien puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saksa on kyllä kenkien luvattu maa. Laadukkaita nahkakenkiä varmasti löytää sieltä paremmalla hinnalla. :)

   Poista
 3. Lane Bryant oli ainakin Usassa mielestäni kallis ja... noh, mummohenkinen, kun liikkeessä kävin. En innostunut, mutta ehkä webbikaupan tarjonta on parempaa? Kiinnostuin Curvetystä, koska en yleensä löydä mistään mitään mekkoja... Täytyy tutustua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Webbikaupan tarjonta näytti hyvältä, jännä juttu jos liikkeet on sitten tylsiä. :( Kerro kokemuksia, jos tilaat Curvetystä. :)

   Poista
 4. mulla on toiminut usein sellanen periaate että otan sivuista sisään, siis ostan vähän isomman mutta pientä on haastavampi leventää, farkut onkin sitten luku sinäänsä, neulat menee koneesta vaikka miten hiljaa yrittää ommella sisäänottoa vyötäröltä, sitten jää hankaavia saumoja, mutta paidoissa usein toimii...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin kädetön ompelukoneen kanssa, että ei mitään rajaa. Ja lisäksi en edes omista ompelukonetta. :D Mutta varmasti erittäin hyödyllinen asia, jos vaan osaa ja on kone. :)

   Poista
 5. Hei!

  Halusin vain vinkata, että olen avannut taas Fantsulan Secondhand blogin. Myynnissä pääasiassa kokoja 52-54 ja lisään vaatetta myyntiin viikon aikana.

  VastaaPoista