torstai 29. maaliskuuta 2012

Finally

Olen ollut vähäsen absent tämän blogin parista viime päivät. On ollut vaan niin hurjan kiire töiden ja muiden juttujen kanssa. Tulen yleensä kotiin iltapäivällä 16-18 välillä ja tällä viikolla on ollut päiviä, kun olen kotiutunut vasta ysin aikaan illalla. Monelle muulle se saattaa olla ihan normi aika tulla kotiin, mutta minä olen tottunut olemaan jo alkuillasta kotona kissujen kanssa. :) Ensi viikolla on tiedossa sitten enemmän aikaa blogille. Olen muuten menossa weekendinä Saran keikalle. Ihanaa! Ensimmäinen keikka uuden levyn tiimoilta, can´t wait!

En ole oikein ehtinyt pyöriä nettikaupoissa, mutta Ellokselta bongasin samanalaisen tunikan kuin minulla kahdessa eri värissä.

69,95€

Tuo ainakin näyttää ihan samanlaiselta kuin omani, joka on kirkkaan sininen. :)

Onko siellä ruudun toisella puolella sellaisia, jotka olisivat nähneet uutta Nälkäpeli-elokuvaa?


Kiinnostaisi tuo mennä katsomaan huomenna tai sunnuntaina. :)

Tänään luin Karkkipäivä-blogin Sannin kirjoituksen ja se oli kyllä hyvä. Kirjoituksen pääset lukemaan tästä. Niin monessa blogissa (osittain myös minun) näkee vain ostoksia ja shoppailua. Mutta minä koen velvollisuutena tulla kertomaan teille plussakoon shoppailuista. ;) Mutta oikeasti minulla ei olisi kyllä varaa laittaa tonnia mihinkään käsilaukkuun. Ja olenkin monesti ihmetellyt, että kuinka hyvin suosituimmat bloggaajat tienaavat bannereilla ym. rahaa, koska tuntuu monet ostelevan niitä tonnin laukkuja joka toinen viikko (esimerkkinä Mungolife ja Xenias´s Day).

Sellaista tänään, jotain toista huomenna. :)


6 kommenttia:

 1. Aivan samaa ole noiden laukkujen yms, shoppailun (merkkivaateshoppailun)osalta miettinyt. Ok, myönnän itse omistavani kaksi merkkilaukkua, toinen lahja ja toisen itse säästänyt käsitöistä yms saamista rahoista mutta kuitekin..

  ps, ne turkoosit NewLookin housut on nyt tulossa JAIKS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Kirsikkainen! :)

   Aikamoista mainontaa monissa blogeissa on, aivan kuin he olisivat myyneet sielunsa Nellylle ym. :(

   Kerro toki millaiset housut sait, voisin itsekin tilata!!

   Poista
 2. Tuo karkkipäivän blogikirjoitus on todella hyvä ja rohkea kirjoitus. Tuo on juuri se "tabu" näissä blogipiireissä ja itseäni lähinnä huvittaa nämä "Glamour-elämää" viettävät (tai siis esittävät viettävänsä...) bloggarit, kuten Cava ja juuri nuo sinun mainitsemasi. Mielestäni se kertoo aika paljon bloggarin elämän sisällöstä, ellei siellä ole muuta kuin kalliita merkkivaatteita ja -laukkuja, joita haalitaan joka viikko lisää ja sitten myydään eteenpäin huuto.netissä. Mitä haaskausta! Itse tykästyn juuri maanläheisiin, symppiksiin ja aitoihin bloggareihin, kuten sinuun! :)

  Mutta joo, katselin juuri Elloksen sivuilta tuota linkittämääsi tunikaa ja se on kyllä IHANA! Elloksellahan on nyt jotain alekamppiksiakin menossa, pitäisköhän investoida..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa,

   Äsken kirjoitin vastausta ja sitten se hävisi jonnekin. :( Noh, otetaan uudesta. Minun mielestä annetaan aivan vääränlainen kuva suosituimpien blogien lukujoille. Pitää olla uusimmat ja kalleimmat kännykät, kalliit laukut, hienoja vaatteita ja ulkonäkö on tärkein asia. Ei näin! Ihan järkyttävää, kun näkee jonkun 10-vuotiaan lapsen, jolle mami ja isi on ostanut uusimman iphonen! Ei lapsi sellaista tarvitse! :(

   Kiitos kommentistasi ja kauniista sanoistasi. :)

   Poista
 3. Hei Satu! Löysin blogisi jokin aika sitten kun etsin netistä kaikenlaisia XL-muotijuttuja. Olen reilusti sinua vanhempi - 50 + - mutta pidän blogistasi kovasti. Nyt on tullut usein katsottua mitä uutta sinulle kuuluu ja mitä kivaa olet ehkä hankkinut. Aurinkoista kevättä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Eve,

   Kiva saada sinut mukaan blogin lukijaksi! :)Eikä meillä ikää kysellä. ;) Iloista kevättä myös sinulle! :)

   Poista