tiistai 6. maaliskuuta 2012

Päivän asu

Pidemmittä puheitta, päivän asu. :)

Päällä tunika- Ellos (uusi!), neuletakki - H&M, farkut - Evans
Kiharsibn hiukset GHD:llä aamulla pitkästä aikaa. Otin ihan aikaa, että kuinka kauan siihen kihartamiseen oikein menee, no 20 minuuttia siihen meni. Ihan ei joka aamu kerkiä sitä tekemään, tänään heräsin normaalia aikasemmin. Meikkaamiseen meni myös 20 minuuttia. Vaatteiden valitsemiseen tänä aamuna meni ehkä vain 5 minuuttia, usein kyllä huomattavasti enemmän!

Pitäisi Siwasta käydä hakemassa Elloksen paketti, lattiavalaisin ja verhotangot ovat saapuneet. :) Katsotaan, että kuinka kauan siinä menee, kun verhotangot löytävät oikeille paikoille. Sehän on tuosta miehestä aika pitkälti kiinni, että sillai. :D

6 kommenttia:

 1. Tuo Elloksen tunika on kyllä aiiiiivan ihana. Tuleeko sieltä Evansilta kalliiksi tilata farkkuja? Kiinnostaisi kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan hyvä että päätin sen pitää. Ja muistin muuten sen hinnan väärin, ei se ollutkaan kuin 24,90€. :) Tavallaan tulee kalliiksi tilata Evansilta farkkuja, koska nykyään en oikein itsekään tiedä mikä malli ja koko olisi hyvä. Parhaimmat farkut olen sieltä sovittamalla löytänyt, kun olen siis ihan paikan päällä ollut. :)

   Poista
 2. Oi tuo tunika on aivan ihana! Sopii todella hyvin kyllä. Evanssin farkuista on sanottava, että itse ainakin tilaan aina samaa mallia kuin edelliset, tylsäähän se on, mutta ainakin tiedän niiden istuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia. Mitä mallia yleensä tilaat Evansilta?

   Poista
 3. Moikka!
  Ensiksi haluaisin kiittää todella hyvästä blogista, jota on ilo lukea. Löysin tämän muutama viikko sitten kun googlasin Kivihaan H&M:n aukioloaikoja :) Nyt olen laittanut jo Evansista paketin tilaukseen ja käynyt kuolaamassa myös Yoursin sivuilla täyttäen toivelistaa. En varmasti ikinä olisi löytänyt noita kauppoja vaan olisin ahdistunut liian pienissä vaatteissani kaupungilla kiertäessäni. Olen nimittäin juuri sitä kokoa että normivaatteiden puolella alkavat koot hiljalleen loppua. Mahtavaa katsoa vaatteita nettikaupoissa, joissa tietää että kokoa on ja vaatteet ovat vieläpä tyylikkäitä ja nuorekkaita. Itse en olisi uskonut että plus-kokoja saisi muullakin kuin mummo- tai tätityylillä :)

  Kiitos!

  -Jo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kiva lukea kommenttiasi ja vielä mukavampaa kuulla, että joku on löytänyt blogini kautta apua pukeutumiseen!! :)Kerro sitten, että mitä Evansin paketin sisältä paljastui. ;)

   Poista