lauantai 24. maaliskuuta 2012

Saturday things

Ellokselta tilatut verhotangot on nyt asennettu olohuoneeseen ja myös tänään ostamani verhot ripustettu. Kuvasta ei tullut paras mahdollinen, koska meillä täällä olohuoneessa on yhden valaisimen kanssa ongelmia. Jokin sähkövika, josta täytyisi kertoa alan asiantuntijalle. Voisi kyllä pikku hiljaa jotain tapahtua tuonkin asian suhteen, koska kohta se on tuossa jo ½ vuotta ollut epäkunnossa..köh. :D

Kappaverho Onnen sydämestä


Päädyin itselleni aika epätavallisen väriseen verhoon ja oikeastaan kuosikin on aika erilainen. Tämä alakerta on alkuperäisessä asussaan ja jotenkin en tänne mielelläni kovin modernia sisustusta haluaa laittaa, yläkerta onkin sitten eri juttu.

Heillä on muuten verkkokauppakin pystyssä, en ole tuota aiemmin huomannutkaan. Verkkokauppaan tästä!
Makuu - ja olohuoneen verhot on nyt molemmat ruotsalaisen Svaneforsin mallistoa. Tuota merkkiä myydään muissakin sisustuskaupossa ja on ollut aika saman hintaista joka paikassa. Paljonkohan ruotsin puolella kyseiset verhot maksaisivat, olisi mielenkiintoista tietää.. :)

Kiertelin tänään kaupungilla ystävän kanssa ja tuli käytyä juuri avatussa Cubuksessa myös. Siellä oli yksi aivan mielettömän kauniin värinen pitkä tunika, joka oli venyvää matskua. Kassajono oli kuitenkin kilometrien pituinen, niin toppi sai jäädä sinne. Hyvin veti Cubus porukkaa, avajaistarjous -30% kaikki oli tehnyt tehtävänsä. :)

Yritän nyt olla ostamatta vaatteita, koska toukokuussa koittaa Amerikan matka! En muista, että olenko tästä maininnut täällä blogin puolella aikaisemmin, mutta tosiaan lähdemme valloittamaan New Yorkin ja Washington DC:n toukokuussa, cool! Veljeni asuu tuolla jälkimmäisenä mainitussa kaupungissa ja häntä olemme menossa tervehtimään koko perheen voimin. Voin vain toivoa, että sää ei olisi niin armoton toukokuussa New Yorkissa, vieläkin on muistissa ne kesäkuun 2010 järjettömät helteet. Tosin Washington on vielä etelämpänä, että siellä on nyt kuulemma +27 astetta.

Kuva otettu New Yorkissa kesällä 2010.
Kirsikkapuiden kukintaa Washingtonissa emme ehdi nähdä tällä reissulla, nehän olivat olleet tänä vuonna muuten todella paljon etuajassa kukinnan suhteen.


Toukokuuta odotellessa.

3 kommenttia:

 1. Mulla on lähinnä ikävä Victoria's Secretin tuoksuja ja Noodles & Co.:n ruokia... ja toki Starbucksia (vaikka sellainen nyt Helsingin lentokentälle saadaankin)... Mutta lienee meidän seuraava matka vielä aika kaukana... jos edes lähden enää, oon sen verran kypsä niihin turvatarkastuksiin ja terroristikuulusteluihin... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne turvatarkastukset ja kuulustelut rajalla on niin raivostuttavia. Viimeksi lensimme Manchesterin kautta ja siellä oli aikamoiset kuulustelut, kun olimme nousemassa koneeseen. Nyt mennään Finnairin suoralla lennolla, toivottavasti sujuu paremmin! Minä kaipaan Starbucksia, Forever21, Macy´s kosmetiikkaosastoa ja tietty sitä suurkaupungin meininkiä. Victoria´s Secretin tuotteita ei ole yhtään ikävä, sain niistä ihottumaa. :(

   Poista
 2. Mielestäni verhotanko on liian korkealla suhteessa ikkunaan.

  VastaaPoista