sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Nam, mikä aamupala

Meillä oli viikonloppuna yövieraita ja tein sen kunniaksi herkullisen aamupalan tänään. En kuitenkaan ihan lähtenyt pekonia ja munia paistelemaan mutta jotain erikoista kuitenkin.

Mustikkarahkaa, leipiä, jogurttia, appelsiinimehua, kahvia, teetä, omenapiirakkaa, keksejä (edellisestä illalta). Kuvasta puuttuu vielä paistetut patongit, myslit ja weetabixit.
Käytiin tänään hiihtelemässä porukalla ja juuri tulin vielä salilta. Mennään muuten ensi viikonloppuna taas Helsinkiin koko weekendiksi. Toivottavasti on nätti aurinkoinen sää silloin! :)

Tässä vielä asukuvaa, johon en ole kyllä ihan tyytyväinen. Tuo bolero ei sovi yhtään tuon uuden H&M:n tunikan kanssa. Tuo tunika on malliltaan sellainen, että sitä ei sovi peittää, hihoissa on kiva kiinnitys. Seuraavana päivä pidinkin tuota tunikaa valkoisen pitkän topin kanssa, much better! Siitä ei kyllä ole kuvia. :(

Päällä bolero - NewLook, tunika - H&M BB, toppi - Zizzi, Housut - H&M BB, saappaat - Evans
Päiväm kynnet, Essietä taas!
Tuli ostettua Hemtexiltä tuollaiset kätevät tuolinpäälliset. Tulivat tosi tarpeeseen, kun nuo valkoiset tuolit eivät tosiaankaan ole enää valkoiset.

Päällisiä löytyi harmaana, ruskeana ja valkoisena Hemtexiltä, 12,95€/kpl

Nyt täytyy pitää pieni ylistyspuhe seuraavan kuvan sipseille! Uudet Taffelin uunissa paistetut sipsit on niin hyviä!! Ihanan rapeita ja mielettömästi makua, suosittelen!

Oli nuo muutkin herkut hyviä, nam nam. :)
Sellaisia kuvia viikonlopulta, oli hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti