keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Inspiration for spring Ajattelin tehdä vähäsen eri tavalla nämä kollaasit, kuin ennen. Tein ensiksi Polyvoren avulla kollaasin sellaisista tuotteista, joihin ei välttämättä ihan itse mahtuisi tai vaihtoehtoisesti lompakon sisältö ei riittäisi ostamaan tuotteita. :D Sitten hain saman tyyppisiä vaatteita ja asusteita sellaisilta sivuilta, joissa normaalistikin vierailen päivittäin. :)

Dream collection:


Working Girl
Kauniita materiaaleja ja ihania muotoja
T shirt
€35 - placedestendances.com

Armani Jeans denim jacket
£205 - flannelsfashion.com

Grey skinny jeans
£285 - matchesfashion.com

Friis & Company black boots
€145 - welikefashion.com

3 1 Phillip Lim leather handbag
£735 - matchesfashion.com

Wallis stone ring
$9 - wallisfashion.com

H&M feather earrings
£2.99 - hm.comReal life collection

Tuotteet löytyy:Laukku - Ellos  Sormus - MyFiina Korvakorut - MyFiina Kengät - Ellos Farkkutakki - Ellos Housut - Ellos Tunika - EllosMitäs piditte? Teenkö tälläisiä lisää? :) Haluaisin vielä muistuttaa, että minä en ole missään yhteistyössä edellä mainittujen yrityksien kanssa, joten tämä ei ole ns. piilomainointaa.3 kommenttia:

 1. Moi, hyvä blogi sulla :) Kiva kerranki löytää blogi josta saa itekkin inspistä omaan pukeutumiseen (ja vinkkejä kaupoista jossa jopa omaa kokoakin löytyy..) JA KYLLÄ, LISÄÄ TÄLLÄISIÄ POSTAUKSIA. :)

  Ja jos et ota tätä pahana kysymyksena, niin saako kysyä mitä kokoa olet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Aina mukava saada uusia lukijoita ja varsinkin sellaisia, jotka antaa palautetta. :)) Olen pääosin kokoa 50/52, joskus menee pienempää kokoa ja joskus voi mennä suurempaakin. Seuraavaksi ajattelin tehdä kollaasia enemmän jo kesä meiningeistä, eli mekkoa ja sen sellaista. Kivaa hommmaa mutta aikaa vievää. :)

   Poista