sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Päivän jumppa-asu

Tänään on ollut erittäin urheilullinen päivä. Ensiksi miehen kanssa lähdettiin käymässä Vaasan Öjbergetin talviurheilukeskuksessa hiihtämässä. Suksien luisto pakkasen takia oli aika huono ja lisäksi latuja ei oltu tehty koko matkalla. Tuli sitten hiihdettyä vain 2 km, menin sitten vielä salille ja Zumbaan.


Päälle eksyi pitkästä aikaa NewLookista pari vuotta sitten hankkimani rento huppari. Tuolla alla minulla oli tietty jumppavaatteet, mutta kiireessä en niistä sitten ottanut kuvaa. Haluan nimittäin ennen tunnin alkua rauhassa lämmitellä kuntosalin puolella. Yhden kerran se jäi välistä ja sen kyllä huomasi huonommalla jaksamisella tunnin aikana.

Torstaina olisi muuten ihanan SARAn keikka Sjoella. Mietin vielä, että olenko sinne menossa. Perjantaina on kuitenkin ihan normaali työpäivä. Mutta toisaalta se olisi rikos jättää menemättä, kun tämä on eka keikka tauon jälkeen. Keikka on ikärajaton, joten teiniksejä siellä joutuisi myös katselemaan. No, kyllä sinne varmaan tulee lähdettyä. :)

Vuokrasin äsken tämän leffan.


Alan nyt tätä katselemaan, saas nähdä tuleeko tuo mies myös katsomaan. Saattaa tosin mennä liian tyttömäiseksi tämä pätkä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti