maanantai 2. tammikuuta 2012

Nettikauppojen alet

Nyt kun se Evansin paketti saapui loppujen lopuksi turvallisesti perille, niin voi huoletta taas ajatella tilaavansa jotain netistä. :)

Onko siellä ruudun toisella puolella jo klikkailtu jotain vaatetta alesta kotiin? Minä tunnun olevan myöhässä asian kanssa, aika monesta ihanasta jutusta on meinaa koot jo ihan loppu. Ja kyllähän silmien eteen osui tietty ihan niitä normihintaisia tuotteita, niitä oikeastaan varmaan eniten. :D
Tuossa tosiaan muutama vaatekappele, jotka ainakin itseäni kiinnostaa. :) Hinnat  NewLookin puolella varsinkin ovat todella alhaisia, ihan muutamalla punnalla saa alesta itselleen jotain uutta. :)

Lähdetään muuten taas pienelle matkalle tuonne pohjoiseen. Kun lumi ei tule meidän luokse, niin me mennään lumen luo. :)

7 kommenttia:

 1. Voi täällä ainakin klikkailtiin kiitettävästi alekoriin erilaisia vaatteita ja muuta kivaa verkosta ja nyt niitä sitten odotellaan niitä ostoksia. Yhdet farkut on tulleet, mutta niitä on kahdet samanlaiset kaapissa, niin niitä turha alkaa kuvaamaan sen suuremmin. Kyllä ne vielä kun ne tulevat niin blogissa ovat ;)

  VastaaPoista
 2. Heippa Dahlia,

  Kävin katsomassa blogiasi, en muista yhtään että olenko käynyt siellä aiemmin. Täytyy käydä sitten myöhemmin vilkaisemassa, että mitä klikkailit kotiin. :)

  VastaaPoista
 3. Itse klikkasin Hobby Hallin sivuilta Catmandoon lasketteluhousut, olisin ostanut normaalihinnallakin, tarpeeseen kun tulivat, mutta yllätyin iloisesti alennetusta hinnasta. Saman merkin takkia jäin vielä pohtimaan.

  VastaaPoista
 4. Arvaa kuka eilen klikkasi sen Catmandoon takin ostoskoriin. ;)

  VastaaPoista
 5. Moikka.. osaat varmaan sanoa, että mitä kokoa kannattaa ostaa new lookilta tai yoursilta jos suomessa koko on about 50? :)

  VastaaPoista
 6. Heippa,

  Koskaan ei voi varmaksi sanoa, että mitä kokoa kannattaa tilata. Mutta sanoisin, että sinulle hyvä koko voisi olla 20 tai 22. Yoursin koot ovat mielestäni reilumpia kuin NewLookin. Eli jos vaikka Yoursilta 20 ja Newlookilta 22? Kannattaa kiinnittää huomiota vaatteen materiaalin, onko esim. elastaania. Myös vaatteen malli vaikuttaa, esim. onko laskeutuva materiaali ja malli vs. kauluspaita, joka useimmiten on vartalonmyötäinen.

  :)

  VastaaPoista
 7. okei, hyvä tietää :)

  VastaaPoista