tiistai 31. tammikuuta 2012

Päivän asu....tai ei sittenkään :)

Hain tänään kirppiksen tuotot ja siellä silmiini osui tämä yli söpö Hello Kitty tölkki.Tölkki on näköjään Ruotsin puolelta, siellä sitä kaikkea kivaa olisi. Ehdotin juuri tuossa miehelle, että muutetaan Tornioon, niin päästään Ruotsin puolelle shoppailee helposti. :D Pitääkö siitä muuten maksaa joku rajanylitysmaksu? Minusta on niin siistiä päästä toisiin maihin tutkimaan ihan vaikka päivittäintavarakaupan kosmetiikkahyllyä. Olen niin jotenkin kyllästynyt Suomen kauppojen tarjontaan. Varsinkin kun täällä jyllää kaksi isoa, S- ja K-ryhmä. Valikoimat ovat suppeita, esimerkiksi jos haluaa jotakin hiemankin erikoista pöytäliinaa, niin juosta saa kaupoissa.

Otin muuten tänään päivän asusta kuvan tuolla tripodilla ensimmäistä kertaa. Noh, se oli aikaisin aamulla ja eihän se ihan sitten onnistunut. Aika pitkään saa zoomailla ja asetella kameraa alustaan, että kaikki edellytykset kuvan onnistumisen suhteen olisivat hyvät. Huomenna paremmalla onnella ja ajalla!

Taas tulin äsken kuntosalilta, tiukka reeni takana. :D Paino ei ole enää tippunut. Mutta jos Jutta Gustafsbergiä on uskomaan, täytyisi mittanauha ottaa käteen. Jos meinaa haluaa seurata kehitystä. Kyllähän minä haluaisin mutta olen ehkä liian laiska mittaamaan tuloksia ja kirjaamaan niitä ylös, motivaatiota se kyllä varmaan lisäisi hurjasti. Tosin, motivaation suhteen ei ole ongelmia. Aina menen mielelläni salille tai Zumbaan, ainakin vielä. :)


5 kommenttia:

 1. Määkin haluisin kovasti mennä muualle shoppailemaan, Suomen valikoima on tylsä !
  Muutenkin mukava blogi (:

  VastaaPoista
 2. Paljon sun paino on tippunut ja missä ajassa? :)

  VastaaPoista
 3. Bessie, se on tippunut n. 12kg kesästä lähtien. Syksyllä vasta aloin lisäämään liikuntaa, siihen asti ihan vaan ruokavaliolla.

  VastaaPoista
 4. Ei tarvi tornio-haaparanta akselilla maksaa rajan ylitysmaksuu... toi haaparanta on aivan ihana paikka. <3

  VastaaPoista