sunnuntai 22. tammikuuta 2012

New place to shop

Tein eilen löydön. En nimittäin tiennyt ollenkaan, että Vaasan Anttilassa myydään plussamallistoa. Jotenkin en kuvitellut sitä löytyvän sieltä ollenkaan, koska Seinäjoen Anttilassakaan sitä ei ole. Oli ihan mukavasti alennuksessa tavaraa. Ostin tuollaisen ihan peruspaidan kympillä , koska niitä ei voi olla liikaa. Samoin ostin uudet leggarit, jotka näkyvät kuvassa myös. En tiedä, että kuinka iso osa Anttilan plussamallistoa tuolla on, mutta kyllä siellä hetki ainakin meni, kun kävi kaikki läpi. :)

Apua tuota tukkaa, partiriin pitäisi päästä siistimään sitä ja äkkiä! Värjäsin sen itse tällä viikolla. Se mousse värjäysvaahto on niin helppokäyttöinen.

Olimme lähdössä leffaan eilen illalla ja menin todella rennossa vaatteissa, kuten näkyy. Kaulaan eksyi nyt muutakin kuin ne kaksi tuubihuivia, joita olen käyttänyt ihan koko ajan. :) Kävimme katsomassa The girl with the dragon tattoo. Olen katsonut aikaisemmin ruotsalaiset versiot. Pidin ehkä tätä amerikkalaista versiota parempana, mutta ei se ruotsalainenkaan missään nimessä huono ole.

Ostin eilen Glitteristä tuollaisen söpön violetin värisen hiuspannan, oli tarjouksessa 2,50€. :)Tänään pitäisi hinnoitella kirppistavaroita, kun huomenna vien tavaroita Suvikirppikselle. Paikka on 61, vien tavarat sinne vasta iltapäivällä. Saas nähdä, että kuinka paljon vien sinne vaatteitani, kun en ole vieläkään aloittanut koko hommaa. Heh.

Elvira ja Johnny halusi tulla sanomaan teille moi, vaikka näyttääkin siltä, että niillä taitaa olla nyt muuta puuhaa. :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti