keskiviikko 18. tammikuuta 2012

In actionLaitoin tätä Estée Lauderin uutta hankkimaani kynsilakkaa viime lauantaina, siihen päälle laitoin Orlyn kimallelakkaa. Hyvää lakkaa, koska vieläkin sitä kynsistä löytyy!
Purkin muotoilu on myös ihana, pidän sitä pöydälläni ihan näkyvällä paikalla, niin hieno se on. Tänään tuli muuten Kicksin mainoskirje ja siellä oli iloista uutista. Nimittäin Essien kynsilakat saapuu Kickseihin, jei!

Olen sairastellut maanantaista lähtien, flunssaa ja kuumetta taas. Menen määräyksestä allergiatesteihin, jos selitys löytyisi sieltä. Toivottavasti ei löydy, koska en halua olla allerginen millekään..varsinkaan noille kissuille!!

Ostin uudet hiihtomonot viime viikolla ja nyt harmittaa, kun en ole vieläkään päässyt niitä käyttämään! Uudet snoukkakengät on myös hakusessa. Hassu juttu, yleensä snoukkakengät tulisi olla pienempää kokoa, kuin normaali kengänkoko. Minulla se on taas toisinpäin, eli hakusessa olisi kokoa 39 olevat snoukkakengät. Huuto.net ei valloittanut tarjonnallaan, Ebayssä oli sen sijaan paljon valikoimaa. En halua maksaa niistä paljon, koska minulla on ennestään kahdet snoukkakengät ja molemmat ovat liian pienet. Ottaa niin päähän, että siis halua sijoittaa niihin paljoa.

Ihana SARA on julkaissut ensimmäisen biisin tulevalta albumilta. Nauttikaa ♥ ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti