perjantai 9. syyskuuta 2011

Jakku in action

Paketista nappasin käyttööni nyt sitten ainakin sen mustan jakun, vaikka kuvan perusteella se ei välttämättä näyttänyt istuvan täydellisesti. Mutta toivottavasti tämä seuraava kuva muuttaa ajatusta parempaan suuntaan. :) Violetin takin kohtaloa en ole vielä päättänyt, siinä on meinaa yksi outo juttu. Takin helma pömpöttää hassusti takaa, voisin ottaa kuvan siitä. Äitini oli tilannut saman takin harmaana mutta muuten samanlaisena (no ehkä muutamaa kokoa pienempänä:) ) ja oli huomannut saman jutun, että takki pömpöttää takin helmasta.

Tunika - Forever 21 US, 3/4 paita - Zizi, Farkut - Evans

Jakku South (Halens)
 Napitin jakun nyt vähäsen järkevämmin, kuin siinä eilisessä kuvassa. Näyttääkö nyt paremmalta? Vaatekaapistani on selkeästi puuttunut tuollaisen vähäsen fiksumpi jakku ja sitä yhdistelemällä erilaisiin alaosiin saa tosi paljon vaihtelevuutta.

Kuvan laatu ei ole mitään huippulaatua, tuolla pokkarilla ei saa parempia tai selkeämpiä kuvia. Täytyy toivoa parempaa kameraa joulupukilta. :)

Tiedättekö mikä on muuten aivan parasta? Ajelin äsken pari tuntia kotiin, oli jo pimeää ja ajoin yksin. Kuuntelin koko matkan hyviä biisejä ja lauloin täysillä mukana, ei tosiaankaan ole tarkoitettu muiden korville. On se vaan niin kauheata, kun täysin laulutaidoton kuvittelee olevansa vähintäänkin Katy Perry. :D

9 kommenttia:

  1. Kiva kun sun postaustahti vaikuttaa parantuneen, tykkkään sun jutuista. Olet kaunis, itsevarma nainen. Osaat pukeutua kivasti ja kropallesi sopivasti. :) Sulla on ihana koti ja ihania kissoja, olen melkein kateellinen!

    Kiitos ihanasta blogista!

    VastaaPoista
  2. Heippa! Minäkin haluaisin, että jaksaisin/kerkiäisin postata vaikka joka päivä. Ärsyttää joskus itseäkin, kun huomaa että ei ole postannut esimerkiksi 5 päivään. Yritän tsempata! Kiitoksia kauniista sanoistasi, minulla taitaa olla parhaimmat lukijat! ♥

    VastaaPoista
  3. Edelleen jakku on vähän pienen näköinen niinkuin joku jo aiempaankin kommentoi. Mutta jos ite tykkää niin sehän se on tärkeintä, ja jospa se vähän venys käytössä :)

    VastaaPoista
  4. Tunika sopii sinulle loistavasti, ihana ja sinun tyylinen. Jakku ei tässäkään kuvassa säväytä, minua häiritsee jotenkin nuo olkapään "härpäkkeet", tekevät jotenkin sen vaikutelman että jakku ei istu päälläsi kunnolla, olisikohan kokoa isompi parempi. Mutta niinkuin ed.kirjoittaja sanoi, täytyy pitää rohkeasti sellaisia vaatteita mitkä itseä miellyttävät ja tuntuvat hyviltä.

    VastaaPoista
  5. Tunika on tosiaan ihana, ja ekassa kuvassa näytät tosi hyvälle :)

    VastaaPoista
  6. Jos jakku olisi kokoa isompi, se ei istuisi ja olisi noin ryhdikäs kuin se nyt on. Ja noiden olkapäiden selvästi kuuluu olla koholla, joten se ei aiheuta mielikuvaa että johtuisi väärästä koosta tai istuvuudesta. It's perfect!
    Pidän kovasti sun blogista, ja fiksusta ja kauniista ihmisestä joka sitä kirjoittaa! :)

    VastaaPoista
  7. Mielestäni jakku on liian pieni.

    VastaaPoista
  8. Ettei violetissa takissa vaan olisi se ongelma, että takana helma on ommeltu yhteen? Siis jos sen on tarkoitus olla semmonen vähän levenevä... En tiedä ymmärrätkö tästä mun epämääräisestä selityksestä :D Mutta siis, joskus jakuissa/takeissa on helma takaa ommeltu kevyesti kiinni jostain mystisestä syystä ja on tarkoitettu sitten avattavaksi, jos tuotteen ostaa. Olen joskus tätä ihmetellyt itsekin :P Tykkäsin siitä violetista tosi paljon!

    VastaaPoista
  9. Minusta tunika on kaunis ja sopii todella hyvin. Samoin jakku. Kauniita vaatteita kaikkineen, toivottavasti se takkikin löytyy sieltä ajan kanssa.

    VastaaPoista