lauantai 17. syyskuuta 2011

Viikonlopun ostoksia ja asukuva

Tänään oltiin shoppailemassa keskustassa, kun Rewelissä oli tarjouspäivät..vai miksi niitä pitäisi kutsua? :) Listalla oli muutama juttu, joita tarvitsin ja löysinkin melkein kaikki.


Aloitetaan vasemmasta yläkulmasta.

  • SNÖ korvakorut -70%, eli hintaa jäi jotain 10€ verran
  • Ruskea-valkoinen tuubihuivi Vilasta, 19,90€
  • The Body Shopin 400 ml suihkusaippua 11€ ja vartalovoi 8€, molemmat olivat tarjouksessa
  • Zizzin saappaat Ellokselta, pitää sovitella vielä lisää..Ovat kyllä aivan mahtavat jalkaa mutta pitää vielä sovitetta erilaisten vaatteiden kanssa. 
  • Marco Tozzin kiilakorkoiset kengät 40% alesta, maksoivat 23,90€
  • Guessin laukku alesta -50%. Vuorotellaan tätä äidin kanssa, koska molemmat piti tästä. 
  • Pakolliset ostokset, Chanelin eyeliner 37,50€ ja Helena Rubinsteinin ripsiväri alesta 23,50€. Ärsyttävää, kun kaikki loppuu samaan aikaan.
  • Seppälästä vyö 7,95€
  • Tigin Masterpice alesta 2 kpl yhteensä 22,50€
Päällä Zizzin toppi ja tunika, Farkut Evans ja kengät uudet Marco Tozzit. Päällä myös uusi Seppälän vyö.
 Sitten piti ottaa vielä kaverikuvat, kun tultiin kotiin.

Johnny jättitassu :)

Tämä kuva näyttää kyllä siltä, kuin olisin kuristamassa Elviraa...Elviran mielestä varmaan ihan tyhmä mami..sellainen ilme. :)
 Vuokrattiin pari leffaa illaksi, kiva ilta siis tulossa vielä. Mies tuossa huikkasi, että jos mentäisiin kylpyläään huomenna, kun on vapaaliput. Sitä pitää vielä harkita. :)

6 kommenttia:

  1. Aivan huippu tuo kenkälöytö - sekä Guess-löytö! Guessin laukkuja on niin harvoin kunnon alennuksessa. Onko tuo Chanelin eyeliner tussi vai sivellinpäinen? Haluaisin ikisuosikki Lancomelle jonkun uuden haastajan, mutta tarviin ehdottomasti tussipäisen.
    Annoin muuten Zizzille vielä yhden mahdollisuuden (purnasin sulle joskus kesällä, että Zizzin vaatteet tehdään mua lyhyemmille...) Tilasin Elloksesta pari mekkotunikajuttua, jotka tulivat eilen ja ovat täydellisiä! Ehkä viisastuin kesän ostoista myös sen verran, että otin reilusti pienemmän koon, kun ne tuntuu olevan melko reilulla mitoituksella tehtyjä (onneks!). Hyvännäköiset nuo sun tilaamat saappaat, mun saapasostot rajottuu duobootsin joulun jälkeisiin alennusmyynteihin ja tänä vuonna on pakko löytää mustat ylipolven tai lähespolven saappaat.

    Mukavaa viikonloppua!

    (P.S. Toivottavasti bloggailet joskus enemmän Vaasasta: kaupoista ja muuten vaan kaupungista. Asuin sielä opiskeluaikana 90-luvulla ja en ole sen jälkeen käynyt kaupungissa kun kerran, ens kesänä on pakko päästä!)

    VastaaPoista
  2. Moi! Aattelin linkata sulle tälläsen verkkokaupan http://www.shopninka.fi/index.php tuolla on tosi kivoja vaatteita!! ;) Ite tilasin just yhen mekon :)

    VastaaPoista
  3. Laukku on mahtavan ihana ja kengät kanssa. Mukavaa onkin joskus shoppailla.

    VastaaPoista
  4. Hei Sari! Chanelin rajauskynä on tussimainen mutta pehmeä sellainen. Yhden käyttökerran kokemuksen perusteella on hyvä tuote, pysyy hyvin ja hyvä levittää. :) Zizzin vaatteet on aika reiluja, itseltänikin löytyy kahdessa eri koossa Zizzin vaatteita. Zizzin saappaita kannattaa katsasta Ellokselta, jos vaikka uusiakin malleja olisi tulossa. Evansillekin oli jo jotain tullut. Saappaat on ihania!

    Anonyymi: Shopninka on tuttu, en ole vielä sieltä tosin tilannut mitään.

    Jojoilija: Se on kiva tunne, kun on molemmat kädet ostoskasseja täyttä. :))

    VastaaPoista
  5. Aivan ihania kenkiä kummatkin. Täällä päässä kenkäfriikki joka koettaa olla ostamatta ihan jokaisia vastaan tulevia kenkiä :)

    VastaaPoista
  6. Kauniit on nuo sunkin saappaat mutta itse tykästyin mustiin saappaisiin Seinäjoen Zizzissä!Onneksi oli vielä kokoani jäljellä (38).Ja heräteostona sieltä jäi kotiin viemisiksi takkikin.Nyt saa talvi tulla.

    VastaaPoista