tiistai 6. syyskuuta 2011

Päivän asu

Onko teillä ollut koskaan sellaista vaatetta, josta pidätte todella paljon mutta koette sen kuitenkin olevan jotenki vääränlainen esimerkiksi omalle vartalollenne? Noh, tuo päälläni oleva Zizzin tunika on juuri sellainen. Pidän tuon tunikan väristä, mallista ja matskusta. Mutta onhan tuo selvästi liian pitkä minulle, nyt kun oikein katsoo tuota kuvaa kunnolla. Menisi oikeastaan mekosta ihan täysillä. :))


Kävin tänään Prismassa katsastamassa Gossipin mallistoa. Annoin sille toisen mahdollisuuden, kun lukijani Jonna vinkkasi, että oli löytänyt sieltä täydelliset housut. No, taisin minäkin ostaa juurikin samaiset housut! :) 

 Housut on tosi kivat jalassa ja tuollaisia minulla ei koskaan ollutkaan! Saatte varmaan pian nähdäne päivän asukuvissa. Menee talvellakin paremmin kuin legginsit, löytyy vähäsen enemmän paksuutta ja matsku ei ole niin ihoa myöten menevää. Nämä pöksyt kustantivat 29,95€.

Kirppis loppuu huomenna, vein sinne juuri kaikki -50% -lapun. Paikkanumero on 277.

1 kommentti:

  1. Kiva kun otit vinkistä vaarin, ja että se tuotti vieläpä tulosta! :)
    Mutta itseasiassa ne ei ollut nuo samaiset jotka mä otin, mutta nuo oli mukana myös sovituskopissa. Omani on ihan samanlaiset muuten (hintakin taisi olla sama) mutta niissä on vetoketju ja nappi. Jos siis näin oikein että nuo on ne kuminauhavyötäröiset? :) Kummatkin pöksyt oli hyvät jalkaan, mutta mulla oli kopissa mukana väärä koko noista jotka sä ostit, enkä jaksanut enään käydä vaihtamassa! :D

    VastaaPoista