torstai 8. syyskuuta 2011

Halensin tilaus

Tänään saapui pitkään odottamani Halensin tilaus. En muistanutkaan, että Halensilla se paketin hakeminen toimii tuolla tavalla. Tänään posti oli tuonut Matkahuollolta A4-kokoisen kirjeen, jossa ilmoitettiin paketin saapumisesta. Olisiko niin, että olen unohtanut klikata ruudun, jossa kysytään tekstiviestillä ilmoittamisesta paketin saapuessa. Tuo järjestelmä ainakin tuntui hitaalta ja luonnonvaroja tuhlaamiselta.

Olen tänään muuten ollut aikasta tehokas. Kotiin päästyäni olen tehnyt taukoamatta jotakin, tuli mm. siivottua, pestyä pyykkiä, otatettua kuvat paketin sisältö päällä. :) Ennen kotiin tuloa kävin vielä ruokakaupassa ja kirpputorilla hakemassa isot tulot. Hih, tosi vähän sieltä tuli mutta toisaalta ei ollut myynnissäkän nyt niin paljoa tavaraa. Nyt katselen Emmerdalea ja samalla teen tätä postausta, multitasking is the only way to go. ;) Toisella kädellä pitää tässä välillä siluttaa Elviraa, kun se aina tykkää niin paljon rapsuttelusta, kun katselen telkkaria. Niin kuin varmaan kaikki muutkin Suomen kissut. :D

Nyt pitäisi päättää, että mitä pitää paketin sisällöstä ja mitä en. Osaatteko auttaa?

South takki 99,95€

South jakku 79,95€

South takki 69,95€

Tunika So Fabulous 39,95€

So Fabulous kengät 57,95€

Nilkkurit 99,00€

Olen päättänyt, että tuota tunikaa en ainakaan pidä. Ja samaten näitä kenkiä en pidä, eivät olleet oikein mukavia jalalle. :)

11 kommenttia:

 1. Ajattelin, että tunika on hyvä, mutta taitaa olla vain tuo väri joka sopii sinulle. Lila takki sopii mielestäni, miltähän näyttää selkäpuolelta?
  Jakku ei hyvä, jotenkin väärän mallinen.
  Turkoosi takkikin näyttää hyvältä, mutta onko ehkä
  vähän hailakan värinen sinulle.
  Mustat kengät on ihanat, onkohan hyvät jalassa?

  Toivottavasti auttoi päätöksen teossa :)

  VastaaPoista
 2. Oi tuo violetti takki on ihana!

  Hetku

  VastaaPoista
 3. violetti takki on ihan ykkönen ja pidin myös mustasta jakusta. kumpikin sopi ja näytti hyvältä. turkoosissa takissa oli jotain mikä ei oikeen säväyttänyt. Tuohon tunikaan ei oikeen mielestäni sopinut tuo väri..
  Kengät oli hienot, etenkin ne kiilakorkoiset! <3

  VastaaPoista
 4. Turkoosi takki on tosi ihana! :)

  VastaaPoista
 5. Mukava postaus! :)
  Ilmanmuuta toi sun lempparitakki!! Se on ihana ja sopii sulle toooosi hyvin! :) Sitten myöskin tuo turkoosi takki olis kiva ja näyttää tosi kivalta. Samaten myöskin kiilakorkoset kengät säväytti, mutta ymmärrän kyllä jos ei nappaa epämukavuutensa vuoksi. Mukavaa loppu viikkoa!

  KR

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä toi liila takki olis sellanen, joka kandeis pitää. :) Tykkäsin kanssa tunikasta, mutta jos päätös sen palauttamisesta on jo tehty niin ei voi mitään.

  VastaaPoista
 7. Liilan takin ja kiilakorot näyttää ainaskin siltä että pitäisin, tosin käyttömukavuus menee kyllä edelle eli jos ei tunnu kivalta niin palautukseen sitten vaan :)
  Jakku on munkin silmään jotenkin väärää mallia, ei oikein hyvä.

  Eksyin tänne vähän aikaa sitten ja nyt vasta kommentoin, mutta ihanan pirtsakka blogi ja iloisen oloinen kirjoittaja :)

  VastaaPoista
 8. Liila takki ehdottomasti ja kaikki muuta takit ei mun mielestä oikein sopinu sulle, paitsi ehkä tuo musta lyhyempi mutta sekin näytti vähän vaillinaiselta.):)

  VastaaPoista
 9. Lila takki ehdottamasti jätät, sopi värineen päivineen sinulle. musta ehkä hiukan liian nahfti, turkoosi, väri jotenkin... ja tunika joten roikku liikaa päälläsi! Kengät olivat kivoi, mut jos ei hyviä niin nekin palautukseen!

  VastaaPoista
 10. lilan takin pidät.. sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 11. kiitoksia tosi paljon teidän kaikkien kommenteista, niitä on oikeasti aina niin kiva saada. :) Kiilakorkoiset kengät oli kyllä söpöt jalassakin mutta pelkään niiden jäävän sitten kaappiin. Ei ne mitenkään todella huonot olleet mutta aika jyrkässä nousussa päkiä on. Saas nähdä, että pitääkö niitäkin vielä harkita. Paketti on tuossa vieressä vielä, palauttelen sitten ensi viikolla sitä.

  VastaaPoista