maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pääsiäisen viettoa ja kynsilakkoja

Nyt alkaa pääsiäisen "kiireet" helpottamaan ja palkkioksi sain mieheltäni jonkinasteisen nuhan. :( Juuri eilen pääsin sanomaan, että itselläni ei ole ollut ainakaan vuoteen flunssaa tms. Koputin kyllä pöytää heti sanomiseni jälkeen mutta silti sairastuin. :D Toivottavasti menee äkkiä ohi ja ei olo edes tunnu vielä mitenkään pahalta. Kurkku on kipeä ja nokka vuotaa, ei muuta. :)

Oli todella hauskaa pääsiäinen, vaikka ihan täällä kotona se kokonaan vietettiin. Meillä oli "vieraita" perjantaista lähtien tähän päivään asti. Nyt onneksi on tilaa enemmän, että voi kestitä useampaakin ihmistä kerrallaan. :) Pääsiäisenä mm. syötiin hyvin, ulkoiltiin, pelattiin, käytiin baarissa kuuntelemassa hyvää Musen cover bändiä, naurettiin ja nautittiin toistemme seurasta. Niin ja lauantaina pyörähdettiin keskustassa aika pikaisesti, kun kaupat oli auki. Kävin nappaamassa ihanan seinäkellon, jota oltiin aiemmin käyty katsomassa miehen kanssa. Se päätyi keittiön seinälle ja sopii sinne tosi hyvin. Esittelen keittiön tässä joskus, täällä on vielä tähän tilaan epäsopiva ruokapöytä ja haluisin esitellä tämän huoneen sitten ihan valmiina.

Sunnuntaina ennen baariin lähtemistä tein ratsian kynsilakka varastoihini. Otin teitä varten kuvia varastostani ja itsekin taisin vähäsen yllättyä niiden määrästä....

Tässä ei edes ole vielä kaikki. Ainoastaan ne, joita käytän eniten..
Violetin ja liilan eri sävyjä riittää. Näistä ehdoton suosikki on Isadora.
Vaaleanpunaisen eri sävyjä riittää, näitä on eniten. :)
Beigen eri sävyjä on muutama.
Isadora on erittäin hyvin edustettuna varastossani..
Sininen on aika huonosti edustettuna, jotenkin en vaan osaa käyttää.
Konadit ja sekalaista seurakuntaa
Käytiin Raippaluodon sillalla taas eilen yhdessä yövieraiden kanssa. Nyt oli todella hyvin jäät jo lähteneet ja aurinko paistoi kauniisti. Seuraavaksi kuvia eiliseltä reissulta.Tästä kuvasta voisi vaikka teetättää taulun, mielestäni ihana. :)
"Pieni" merenneito :D

1 kommentti: