perjantai 8. huhtikuuta 2011

Makuuhuoneen esittely

Sain vihdoinkin tehtyä tuon esittelyvideon meidän uudesta makuuhuoneesta. Jouduin tekemään vaikka kuinka monta uutta ottoa, kun kameraan tuli koko ajan jotakin häikkää. Video on kuvattu ihan pokkarilla, että laatukin taitaa olla sen mukaista. Toivottavasti kuitenkin jotakin käsitystä saatte huoneesta. Unohdin mainita videolla, että verhotangot on vielä asentamatta ja tietty verhot myös. Verhot tulee olemaan mustat, jos ne vaan miellyttää silmää, kun saapuvat Ellokselta. Lisäksi sängyn yläpuolelle on suunniteltu jo kokonaisuus, täytyy vaan päästä ensiksi Ikeaan ja tilata netistä yksi juttu. :)

On tämä videon lataaminen ensikertalaiselle vaikeaa, olen tässä nyt sellaiset 4 tuntia puuhaillut tämän kanssa. Päätin sitten rekisteröityä youtubeen, vaikka aluksi halusin kokeilla jotain muuta. Noh, toivottavasti nyt saadaan toimimaan.

Tässä vielä huone kuvina:


Ja tässä vielä kuvaa, että miltä huone näytti ennen pintaremonttia. :)


Kello näyttää nyt 1:40 ja tämä tyttö menee vihdoinkin nukkumaan! :)

11 kommenttia:

 1. Sängynpäädyn lasi näyttää vihertävältä koska on turvalasia.

  VastaaPoista
 2. Mutta ostamamme Ikean lasit ovat myös karkaistua lasia ja ovat ihan valkoisia. Eikö turvalasi ole sama asia, kuin karkaistu lasi? :)

  VastaaPoista
 3. Ihana makkari! :) Tosin aika Ikea-painotteinen, mutta hyvä kokonaisuus. Aivan järkky tuon seinän entinen sininen väri ja toi boordi, yök :D Ja tosi kiva tuokin että makkarista pääsee parvekkeelle(ko).

  VastaaPoista
 4. Whoah, melkoinen ero o_O Aika... reipas sininen seinä oli :D

  VastaaPoista
 5. Hello, greez from the us :) Looking nice indeed - enjoy it guys (and cats)!

  VastaaPoista
 6. On kyllä Ikeaa täynnä koko huone, itsekin yllätyin! Sieltä vaan löytää aina niin hyvät kokonaisuudet ja edulliset! :)

  Tuo sininen huone kyllä aika yllätys, kun ekan kerran tultiin tätä asuntoa katsomaan. Ja arvatkaa minkä värinen oli tuosta seuraava huone!? :)

  Thanks M! :)

  VastaaPoista
 7. Veikkaan että keltainen? :D Se seuraava huone siis..

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva oli makkarista tullut ja tuosta videosta näki kyllä tosi kivasti kokonaisuuden (paremmin kuin kuvista) Bonusta myös että sulla on mukavan kuuloinen ääni eli mielellään kuunteli selostustasi :)

  T:Ansku

  VastaaPoista
 9. Aivan oikein, keltainen se oli..mistä tiesit? :)

  Kiitos Ansku kommentistasi. :) Mies sanoi joskus ääneni kuulostavan mummolta, taisi kuunnella silloin puhelimeni vastaajaviestin. :D

  VastaaPoista
 10. Turvalasia on monenlaista eikä sillä ole värin kanssa mitään tekemistä =)

  VastaaPoista
 11. Kiva makkari, joskin musta toi jalkalistojen väri oli outo! Mä olisin varmaan laittanu valkeet :)

  VastaaPoista