keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Luennolla

Vaikka olen muuttanutkin Seinäjoelta pois, niin silti olen siellä tälläkin viikolla jo käynyt ja huomenna menen taas. Ja itseasiassa lauantainakin, kun siellä on Saran keikka!

Eilen Seinäjoella oli mahtavan Paula Heinosen luento terveydestä ja tarkemmin sanottuna suoliston hyvinvoinnista. Tuli todella hyvää tietoa oikeasta ravitsemuksesta ja suoliston käyttäytymisestä. Minua katsellessa varmaan voisi kuvitella, että syön roskaruokaa joka päivä. :D
Näinhän ei siis ole, vaan syön aika terveellisesti. Ehkä se on se liikunnan liian vähäinen harrastaminen, jota pitäisi siis lisätä. Ruokailutottumuksia aloin muuttamaan vuoden alusta, kun migreeni vaivasi niin paljon. 6 kg on lähtenyt muutoksen myötä ja toivottavasti lähtee vielä lisää. :) Viikonloppuna herkuttelen edelleen, että pysyy järjissään. :)

Kampustalon auditorio Seinäjoella

Ne, jotka ovat kiinnostuneet näistä asioista, niin voi käydä Paulan sivuilla tutustumassa asiaan, sivuille täältä. 

Kuvassa Paula Heinonen

Luento oli muuten hurjan hauska, eli ei ollenkaan kuivat kalvosulkeiset. 

Muistiinpanovälineet olivat hmmm..aika minimaaliset. :D

Päällä uusi Zizzin neuletakki, esittelen sen joskus myöhemmin vähäsen paremmin. :) Pahoittelut kuvan laadusta, en tiedä mikä tuota kameraa vaivaa..

Minulla on muuten taas kirppispaikka täällä Vaasassa. Kirppis on Adam&Eve lähellä keskustaa ja paikkanumero on 43. Vein tavaroita sinne tänään ja tulee vielä lisää, nyt siellä ei ole yhtään vaatteita...vielä. :)

Tilaamani matot vihdoinkin tulivat Hobby Hallista ja nyt tuli pulma, en osaa päättää tämän maton kohtaloa. Tasanteen matto oli hyvä, mutta keittiön matto lähtee palautukseen.

 
Alunperin tämä matto piti mennä miehen huoneeseen, mutta se oli sinne liian suuri. Nyt aloin miettimään, että menisikö se tänne olohuoneeseen. Ongelma on se, että tänne pitää hankkia 2 mattoa ja kaksi tälläistä ruutumattoa on mielestäni liikaa. Kokonaiskuvaa en voi tästä olohuoneesta ottaa, kun tämä huone on vielä kesken. Tietty toinen matto voisi olla sitten yksivärinen ja vaikutelma ei olisi silloin niin raju. Onneksi on aikaa miettiä. Ellokselta varsinaisesti tilasin matot tänne olohuoneeseen, koskakohan ne vaan tulee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti