sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Että sellainen reissu

Selvittiin eilen ehjänä Ikean reissulta kotiin. Matkassa oli normaalia enemmän haastetta tällä kertaa. Ehkä johtuu siitä, että olemme aiemmin olleet matkassa isommalla autolla kuin nyt. Hankittavaa oli paljon ja luotimme ehkä liikaa Ikean lupauksiin litteistä pakkauksista. :D

Ostimme pääasiassa tavaroita makuuhuoneeseen ja tietty lisäksi pientä tavaraa.

Malm lipasto
Micke työpöytä
Henriksdal tuoli
Billy kirjahylly
Nämä siis mahtuivat autoomme loppujen lopuksi. Ongelma meinasi muodostua Billy kirjahyllystä, se kun on 2 metriä pitkä. Mies kävi mittaamassa auton pituuden, kun olimme jonottamassa kassalla. Pieni epäilys hiipi päälle, kun näimme pakkauksien lopullisen koon. Ostimme tavarat sitten riskillä, ei houkutellut ajatus toisesta reissusta. Onneksi mukava Ikean työntekijä tuli auttamaan pakettien lastaamisessa autoon, ne kun painoivat ihan mukavasti! Paketit mahtui autoon hyvin, ainut ongelma oli siinä tilan puutteessa matkustajille. :) Mahduimme autoon väkisin tunkemisen jälkeen ja ajatuksena oli, että jompi kumpi tulee Treeltä junalla takaisin kotiin. Minä hyppäsin rattiin ja tarkoituksena oli ajaa suoraan asemalla, lähdin sitten vaan vahingossa Hämeenkatua väärään suuntaan ja päädyimme Pyynikille. :D Oli muute komeat maisemat! En ole siellä koskaan käynyt, aikuisiällä siis ainakaan. Päätimme sitten ajaa kotiin asti, vaikka mies joutuikin olemaan aika epämukavassa asennossa (ja ehkä hieman laittomassakin asennossa turvallisen ajon kannalta) se reilu 3 tuntia. Kuvatkin jäi sitten ottamatta, kun huomasin kameran muistikortin jääneen kotiin.

Kokosimme tavaroita eilen myöhään illalle ja minäkin päätin koota ostamani tuolin. Ihmettelin kovasti, että ei tämän yksinkertaisen tuolin kokoaminen voi olla näin vaikeaa! Kävikin sitten ilmi, että pakkaukseen oli eksynyt vääränlainen ruuvi. Tein tänään reklamaation Ikeaan ja saamme uuden ruuvin viikon kuluessa, ou jee. :( Vinguin puhelimessa siihen malliin, että sain hankittua meille lounarit hyvitykseksi.

Haluatteko muuten, että esittelen tätä asuntoa videon vai kuvien muodossa? Ajatuksena on, että esittelen yhden huoneen aina kerrallaa. Varmaan ensimmäisenä makuuhuoneen, siellä kun on kaikki kalusteet aika lailla jo paikoillaan.

4 kommenttia:

 1. Tuo Micke-pöytä on kyllä miellyttänyt mua ainakin suuresti. Jänskättää vähän, että miten mun pöytäkone tähän sopii kun se tulee, mutta luulen, että ihan OK kun on kuitenkin litteä näyttö...

  VastaaPoista
 2. Ikea ei näköjään oikeen hallitse noita pakkaamisia. Me ostettiin (kymmenen euron :D) hylly ja sieltä puuttu yks metallinen hyllylevy. Tampereella ei silloin vielä ollut Ikeaa ja meidän pk-reissut oli aika harvinaisia. Lähettivät sitten kyllä uuden levyn, mutta kyllä sitä vähän saikin odottaa. Ei tainnu se kauppa kauheen edulliseks tulla Ikealle, mutta eipä ollu mun murhe. :D

  VastaaPoista
 3. Jos laittaisit kummassakin muodossa, yleis ilmeen videona ja yksityiskohdat kuvina. :)
  -KataMaria-

  VastaaPoista
 4. Jenni: En tiennytkään, että meillä on nyt samanlaiset pöydät! Otitko omasi tuolla koivun värisellä tehosteella? Meille tuli ihan kokonaan valkoinen, vasta paikan päällä huomattiin sellainenkin vaihtoehto.

  Noora: Mutta aika harvinaista nämä Ikean mokat ovat. Meille tämä oli vasta eka kerta. :)

  KataMaria: Tehdään pyynnöstäsi niin. Tällä viikolla tarkoitus kuvata video. Toivottavasti saan tännekin sen latautumaan hyvin!

  VastaaPoista