torstai 7. huhtikuuta 2011

Lehti

Illan suunnitelmana New Look -lehti ja mustikkasmoothie
Kävin iltalenkillä ja hain uuden New Look-lehden, lehden teossa on mukana muutama bloggari. Paperin laatu oli mielestäni samalla tasolla, kuin esimerkiksi Trendi. Lehdessä oli paljon tyylivinkkejä ja asusteiden esittelyä. Olisin voinut vaikka katsoa vain kuvat ja tietää, että mikä tyylikokonaisuus oli Mungolife-blogin Annan kokoama, niin selvästi hänen omaa tyyliään. :)
Juttuja esimerkiksi ystävyyskateudesta ja oikeastaan muitakaan juttuja en jaksanut lukea, jotenkin mitkään aihealueet eivät koskettaneet itseäni. Mielenkiintoisimpia juttuja olivat kosmetiikaan liittyvät ja superfoodit. :) Lehden sai hintaan 3,90€, kun jatkossa se tulee olemaan 6,90€. Saa nähdä, että innostunko ostamaan jatkossa täydellä hinnalla. Itselleni tulee tällä hetkellä MeNaiset, Sara (joo, en ole ihan varmaan kohderyhmää. :) ), Elle ja Vogue. Tänään ei muuten tullutkaan MeNaisia, ilmeisesti osoitteessa taas jotain häikkää?

3 kommenttia:

 1. Moi! Löysin blogisi noin vartti sitten googletellessani sitä, että tuleeko zizzi tosiaan seinäjoelle :) Onnekseni tulee ja onnekseni löysin myös blogisi.

  Olen itsekin pluskokoinen nuori nainen. Asun seinäjoella. :) Tositosi kiva lukea blogiasi, ja etenkin mistä olet löytänyt kivoja vaatteitasi. :) Olet esimerkki siitä, miten me isot naiset voimme näyttää kauniilta ja tyylikkäiltä!

  VastaaPoista
 2. Heippa ja kiitos ihanasta kommentista! :) Zizzi tosiaan tulee Seinäjoelle ja on erittäin hieno juttu. Juuri tänään luin lehdestä, että Torikeskus kokee muitakin muutoksia liikkeiden osalta, esimerkiksi Pentikistä tulee kaksikerroksinen. Vielä kun saataisiin Picnic Seinäjoella tai tänne Vaasaan, ne patongit ja salaatit on niin ihania!

  VastaaPoista
 3. Totta! Kaksikerroksisessa pentikissä voi mennä kyllä pää sekaisin ja tulla ostoshulluus, apua. :) Mä haikailen ginaa tänne seinäjoelle, onneksi Vaasa ei ole hirveän kaukana!

  VastaaPoista