tiistai 27. huhtikuuta 2010

Suunnitelmia

Se on hassua kuinka aamulla herättäessä ja töihin lähtiessä miettii, että mitä kaikkea tekee tai ainakin pitäisi tehdä päivän aikana. Jotenkin kummasti se työnteko imee mehut ja ainakin puolet suunnitelluista hommista jää seuraavaan päivään.
Tänään suunnitelmissa oli tehdä kevyttä siivousta ja sen jälkeen lähteä salille tai jopa osallistua ohjatulle tunnille. Noh, katsotaampa mitä tänään on tullut tehtyä töiden jälkeen.... Kävin kaupassa ja kirppiksellä hakemassa eilen sinne unohtuneet myyntitavarat. Sitten tulin kotiin ja kävin läpi postin ja söin. Sitten vähän datailua ja t o d e l l a kevyttä siivousta. Sitten höpöttelin kaverin kanssa sellaisen tunnin puhelimessa ja äsken lakkasin kynnet. Ja kas tässähän se ilta sitten onkin kulunut.

Sellaista hypoaktiivia musta ei varmaan ikinä saa, että aamulla pakkaisin jumppakamat mukaan ja suoraan töistä päin menisin salille.:D

Vappukin sieltä tulee ja joitakin suunnitelmia on. Aikomuksena on lähteä helsinkiin lauantaina ja tulla sitten sunnuntaina takaisin.Sitten maanantaina aloitankin uudessa työpaikassa.

New Yorkin matkaa ollaan tässä myös suunniteltu ja matkakuume senkun nousee.

Eli suunnittelua suunnittelua.

2 kommenttia:

 1. Tervehdys!

  Seurailen mielenkiinnolla blogiasi ja odottelen asukuvia. :)

  Hauskaa Vappua!

  VastaaPoista
 2. Heippa!
  Kiitos kommentista. Yritän saada enemmän niitä asukuvia. Aamulla, kun lähden töihin en edes unelmoi asukuvien ottamisesta. Ja kun iltapäivällä tulen kotiin, niin vaatteet vaihtuu ennenkuin tajuan ottaa kameran esille. Mutta yritän skarpata! :)

  VastaaPoista