tiistai 6. huhtikuuta 2010

Rakkaamme Elvira

Olen ollut kissojen kanssa tekemisissä ihan pienestä pitäen ja aina haaveissani on ollut persialaisen kissan hankkiminen. Ja oikeastaan sekin olisi ollut luksusta, jos olisin pienenä saanut pitää kissoja sisällä huoneessani, sillä kotona meillä oli ainoastaan ulkokissoja.
Mahdollisuus persialaisen hankkimiseen tuli viime syksynä, kun luovutusikäisiä pentuja oli saatavilla ihan tässä meidän lähellä. Pennuista sain tietää ystäväni kautta, joka on hankkinut pennun samasta paikasta. Joten tiesin paikan luotettavaksi ja mukavaksi. :) 

Elvira muutti meille lokakuun lopussa 2009, se oli jännittävää aikaa. Hankintoja ennen kissan hakemista piti tehdä paljon! Perustarvikkeet tuli hankittua hyvissä ajoin. Lisäksi pidin tärkenä, että kissalla on virikkeitä tarpeeksi. Joten hankimme kunnon kiipeilypuun ja leluja. Elvira on todella leikkisä, sen saimme tietää, kun kävimme tutustumassa kissalaan ja Elviraan syyskuussa 2009. Muutenkin Elviran luonne on aivan mahtava, tutkimusmatkailijan, hellyyden kipeyden ja leikkisyyden sopiva sekoitus. 

Elviraa muuten miukuu tuossa vieressä ja tarjoaa takapuoltaan, eli kyllä, kiima on meneillään. Sinänsä ei haittaa, kun rauhoittuu yöksi ja aloittaa sitten taas päivällä. :D Taitaa kissa olla itsekin ihmeissään, että mikä nyt oikein on. On siis Elviran ensimmäinen kiima kyseessä.

Olen viemässä Elviraa näyttelyihin ensi kesäkuussa, ihan uusi kokemus meille molemmille. Kerron sitten, että mitä järjestelyitä se vaati ja tuliko menestystä. :)


Jos jotakuta kiinnostaa asiaan perehtyminen, niin lisää tietoa täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti