sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Asukuvaa

Vieläkään ei ole Yoursin tilaus saapunut, se on nyt ollut matkalla pian jo 10 päivää. Pöh.

Käytiin eilen miehen, poitsun ja ystäväni kanssa syömässä Amarillossa. Olivat sitten menneet muuttamaan Hill Bill Chickenin paljon huonompaan suuntaan. Ärsyttävää, kun niitä pitää mennä muuttelemaan. :( Tulisi muuten Amarillon kanapasta joskus takaisin, se oli hyvää!

Pyysin miestäni ottamaan asukuvaa, järkkärin muistikortti oli jossakin hukassa, niin piti sitten kännykällä räpsäistä nämä kuvat.


Yläosa - Happy Holly (Halens) / farkut - Zizzi / saappaat - Evans / huivi - Pieces

Minulla on joku pakkomielle valkoiseen pitsiin näköjään, tämä addiction on kyllä kestänyt jo viime kesästä alkaen. :D


Meidän kadulla oli eilen eräässä talossa tulipalo, on kyllä tänään riittänyt ihmettelijöitä..ei ole meinaa ennemmin ollut meidän kadulla näin ruuhkaa. Mielestäni on todella vastenmielistä tulla katsomaan ja ihmettelemään, tuntuu varmasti todella mukavalta omistajista. Minäkin tiedän jotakin tuosta tunteesta, koska nuoruudessa meillä kotona oli iso tulipalo. Silloinkin niitä ihmisiä oli vaikka kuinka pällistelemässä. Todella ärsyttävää.

Oltiin pari päivää sitten studiossa poitsun 1-vuotiskuvauksissa. Yksi kuva ollaan jo nähty. Aivan mahtavasti tämä 1-vuotias viihtyi kameran edessä ja tykkäsi aivan selvästi tilanteesta. Hurjaa vauhtia poika oppii asioita, ei meinää äiti ja isä pysyä perässä.

Onko siellä ruudun toisella puolella muita 1-vuotiaiden vanhempia? :)

3 kommenttia:

 1. Mulla on tyttö nyt 10kk ja isosisarukset sitten 4 ja 6,5. Meillä ei paljoa likka liiku kun sisarukset tuo kaikki lelut pienestäkin itkusta ja viihdyttää ihan tauotta:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi. :) Voi, varmasti ihana 10kk ikäinen tyttö siellä. Konttaako jo menemään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pari viikkoa sitten lähti konttaamaan (ei ryöminyt sitä ennen). Meillä kävi joulun pyhinä onnettomuus ja isosisko kaatui päälle jolloin vauvelin jalka murtui. Pari viikkoa aristeli, nyt ei huomaa ollenkaan että olis mitään. Jalkaa ei siis kipsattu, annettiin parantua itsekseen. Nousee jo jaloilleenkin, hurjia nuo pikkuiset...ja niin ihania <3

   Poista