maanantai 25. tammikuuta 2016

Viikonlopun asua

Nyt on viimeiset 1-vuotisjuhlat juhlittu. Seuraavat sitten taas joulukuussa mutta nyt varmaan mennään yksillä tai kaksilla synttäreillä kolmen sijaan. Eikös se niin ole, että sitä ensimmäistä ikävuotta juhlitaan eniten. :)

Meillä on poitsun kanssa ollut mukavaa täällä Tuurissa mummulassa. Eilen oli talo täynnä sukulaisia ja ystäviä juhlimassa ja tänään vielä saatiin hyvä ystävä lapsensa kanssa tänne leikkimään. Niin mukavaa seurata lapsien puuhia, varsinkin kun lapsilla on 2 vuoden ikäero. Toinen kovasti yrittää matkia isompaa. Esimerkiksi 3-vuotias pomppi seisaltaan, niin tämä meidän 1-vuotias yritti myös kovasti hytkyttää itseään samalla tavalla. :D

Kävin tänään oikein ajan kanssa (yksin) kiertelemässä Kyläkaupassa, 2 tuntia siellä vierähti ihan huomaamatta. Tutkin kaikki vaateosastot tarkkaan läpi. Itselleni ostin Junarosen tunikan tarjouksesta ja miehelleni löysin Emporio Armanin t-paitoja, en tiennytkään sellaisia olevan tuolla. :)
Yritin katsella itselleni uusia jumppavaatteita mutta ei oikein ollut kivoja malleja Davidilla. Niin, olen tosiaan aktivoitunut taas kuntosalin suhteen! :)
Mennään huomenna vielä Seinäjoelle, siellä on erään sporttikaupan loppuunmyynti, jos siellä olisi jotakin jäljellä?

Asuksi päätyi aika pikaisella sovituksella seuraavanlainen yhdistelmä. Tykkäsin kyllä itse kovasti. Ainut vaan, että tarkoitus oli laittaa ihan sukkahousut leggareiden sijaan mutta sitten aikataulu teki temput ja en ehtinytkään enää kauppaan ostamaan sukkiksia.

Tuo musta mekko on alunperin äitini ja se on merkiltään River Island, on tosiaan tuollaista "isoa" mallia, niin menee minullekin. Äidilläni on tuo myös valkoisena, saan senkin kuulemma omaan kaappiini, yes! Hän ei ole kauheasti noita käyttänyt, minulla varmasti tulee käyttöä molemmille jatkossakin. :) Tuo pitsinen kaulus on niin kaunis mielestäni. Muistan muuten tuon hetken, kun äitini osti nuo River Islandin liikkeestä Dubaista. Voi, lomalle tekisi kyllä mieli!
Leggarit on toiselta puolelta tuollaiset nahkaisen näköiset ja takaa sitten ihan normaalit. Nuo on muistaakseni NewLookista ostettu,

Mekko - River Island / bolero - Usasta / leggarit - Newlook


En tosiaankaan tiedä mitä tuolle kuvanlaadulle tapahtui, ihan järkkärillä kuvat otettu! Mieheni laittoi kuvat minulle sähköpostilla, siinä jotenkin tuo laatu kärsi. Noh, toivottavasti saatte jotain käsitystä asusta. :)

Katsotaan, että jos julkaisen muitakin kuvia juhlista (selkeämpiä) huomenna. :)


4 kommenttia:

 1. Eikö sinun pitäny olla jossaki laihdutusryhmässä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Juu, olin. Mutta se loppui jo ennen joulua. Nyt käyn taas normaalisti salilla 1-3 krt/vko.

   Poista
 2. Tuo mekon kaulaosa on kyllä tosi upean näköinen! p.s. Miksi aina pitää mainita, että järkkärillä otettu? Mitä väliä sillä on, kyllä me ollaan ihan tyytyväisiä kuvaan kuin kuvaan. Turhaa elvistelyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on siinä valkoisessa myös tosi hieno, laitoin jo kuvaa siitä instagramiin. :) Haluaisin, että blogini kuvat olisi laadukkaita, että ei sellaisia kännykällä otettuja. Ei todellakaan ole tarkoitus elvistellä, kamera ei ole edes minun vaan mieheni. :D

   Poista