torstai 28. tammikuuta 2016

Uusia vaatteita Zizziltä

Kävimme tiistaina Seinäjoella Tuurista tullessamme. Harmikseni en löytänyt jumppavaatteita SuperSportin loppuunmyynnistä. Siellä oli vain pieniä kokoja jäljellä. Davidin plussamamallistoa en nähnyt ollenkaan. Keskisellä kyllä katselin sitä plussamallistoa mutta tylsältä ja samanlaiselta näytti kuin aikaisemminkin. Katselin, että Elloksella oli tosi hyvin jumppavaatteita. Pitää varmaan taas laittaa sinne tilaus menemään.

Tilauksesta puheen ollen..olen ollut Yoursiin yhteydessä jo ainakin 4 kertaa. Tilaus on lähetetty 29.12, eli kuukausi sitten, Vieläkään he eivät tee asian hyväksi mitään!! Kyllä meinaa hermot mennä, kun koko ajan vain pyydetään odottamaan jos se paketti jostakin ilmestyisi. Ei varmana ilmesty sanon minä. Seuraavaksi olen yhteydessä luottokuntaan, vaadin rahojen palautusta. Harmittaa, koska paketissa olisi ollut tosi kauniita vaatteita. Nyt pitää (saa) alkaa taas metsästämään uutta mekkoa, ystävän häät on tässä ihan jo kuukauden päästä! :)
Miten teillä muille on Yoursin tilaukset saapuneet, onko ollut ongelmia?

Kävin tiistaina myös Zizzillä, sinne oli tullut nyt jotakin uutuuksia. Minä ostin sieltä kolme yläosaa. Olen jotenkin niin laiska sovittelemaan alaosia, vaikka pitäisi kyllä.
Ostin töihin pari yläosaa ja sitten kotipaidaksi ihan yksinkertaisen trikoisen harmaan paidan pitsisillä yksityiskohdilla.
Otettiin kuvat äsken, ei ole nyt kyllä kuvauskohde oikein hehkeänä. Oli aika raskas työpäivä ja tukkakin on likainen. :D

Tämä tunika oli Zizzillä alennuksessa, piti se ostaa sitten. Ihan hauska tuollainen töihin sopiva. Tulee kyllä vähän ysärivaikuitteita tuosta. :D Nuo rinkulat on strassikiviä.


Raitoja ei voi olla koskaan liikaa. Tuo jakku on tuollainen vähän nafti mutta sitten seuraava koko oli vielä hassumman näköinen päällä, koska oli liian iso. Otin sitten tuon pienemmän koon. On ainakin tavoitetta. :D Tuo jakku oli liikkeessä myös sinivalkoisena...melkein ostin senkin. Ehkä käyn hakemassa sen vielä myöhemmin. Nuo on kans töihin just hyviä.

Sain mielenkiintoisen tarjouksen yhteistyöstä sähkopostiini. Siitä sitten enemmän helmikuussa, kannattaa olla kuulolla. :)1 kommentti: