perjantai 22. tammikuuta 2016

Kuulumisia

Edit! Kirppispaikan nro on 322!

Hei täällä taas!
Edellinen postaus piti olla kunnon postaus mutta puhelimeni ja bloggeri ei näköjään sovi yhteen. Kännykällä bloggailusta ei vain oikein tule mitään. Kuva näkyi mutta tekstiä hävisi, buu.

Meillä täällä on ollut unikoulua poitsulla, että minäkin saisin joskus nukkua. Nyt meneekin jo ihan hyvin. poitsu rauhoittuu tutilla jos herää kesken unien.
Se Yoursin paketti ei ole tullut vieläkään, ottaa päähän! Olen laittanut viestiä Yoursille mutta eivät ole tehneet asian hyväksi vielä mitään. Pitää kulua 18 työpäivää..no mielestäni on kyllä kulunut juurikin se aika. Onko meillä muka eri kalenterit täällä kuin Englannissa. Eka kerta kun mikään tilaamani juttu häviää! Eikös näissä tapauksissa saa luottokunnalta rahat takaisin?!

Minulla on kirppis myös menossa, sekin on pitänyt kiireisenä töiden lisäksi.
Vaatteitani on myynnissä Combo kirppiksellä täällä Vaasassa, paikkanro on 233. Laitoin myyntiin pari talvitakkiakin, joita ei tullut enää käytettyä. Jos ne ei mene siellä kirppiksellä, niin voin laittaa vaikka tänne. Toinen on Junarosen takki ja toinen Seppälän GG:n takki.

Asukuvia ei olla ehditty ottamaan, se harmittaa! Ja ne uudet Yoursin vaatteet haluaisin esitellä myös, jos se paketti vain joskus sitten edes tulee minulle.

Ollaan lähdössä weekendinä tuonne Tuurin suunnalle taas, vietetään poitsun kolmansia 1-vuotisjuhlia. Nyt on sukulaisten vuoro. :) Minä ja poitsu ollaankin siellä vähäsen pitempään, kun on työstä vapaata. On kyllä niin mahtavaa, että äitini hoitaa poikaa minun ollessa töissä. En olisi valmis viemään häntä vielä hoitoon. Vaikka kyllä ikäisten seura tekee hyvää, olin meinaa mammatreffeillä pitkästä aikaa. Poika katsoi kyllä kovasti mitä muut puuhaa ja oli vähän ihmeissään.

Bloggailu on tosiaan jäänyt vähemmälle mutta en ole aikeissa kuitenkaan lopettaa. En ota paineita tästä, koska tämä ei ole minun työ enkä saa tästä tuloa. Mukava harrastus todellakin on. Päivärytmi vain on sellainen, että pojan ollessa hereillä en ole koneella. Joten vaihtoehto on kirjoittaa päikkyjen aikaan tai sitten näin iltaisin. Emmerdale pitää tietysti katsoa aina pojan mentyä nukkumaan. Sitten olenkin aika väsynyt illasta, sängyn kutsu on niin voimakas. :)

Tavoitteena saada asukuvaa laitettua weekendin aikana!

Tässä vielä kuvaa meidän arjesta. :)


8 kommenttia:

 1. Voi jestas kuinka suloonen pikkupoika <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kommentista, poitsu on kyllä hurjan söpö ja aivan ihana luonne myös. :)

   Poista
 2. En kestä kuinka söpö pikkuinen teillä on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. On varmaan liian söpö, kum joskus vieläkin luullaan tytöksi! :D

   Poista
 3. Ihana pörröpää <3 ja Ihanaa, että äitisi hoitaa lastasi. Tuon ikäiselle paras ratkaisu. Terveisin kolmen äippä!

  VastaaPoista
 4. Hei Iiris! Olen samaa mieltä, ihan parasta että mummi pystyy hoitamaan. :) Minkä ikäisiä lapsia teillä on? :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten suloinen kuva teistä!

  VastaaPoista
 6. Hei! Onko sinulla vielä tuo kirppispaikka? Jos vaikka huomenissa kävisi :)

  VastaaPoista