maanantai 4. tammikuuta 2016

Asukuvaa (uutta Zizziä)

Heippahei!

Kävin siellä Seinäjoen Zizzillä viime viikolla, oli kyllä hyvin alennuksia mutta itselleni löysin vain yhden paidan. Mutta se paita onkin kaunis, olisin ostanut muissakin väreissä jos vaan olisi ollut! Olisin kovasti halunnut ostaa Zizzin pitsisiä pitkiä toppeja mutta he olivat menneet lopettamaan niiden tuotannon, buu! Seinäjoen myymälässä niillä ainakin oli kova kysyntä, joten ihmettelivät sielläkin niiden tuotannon lopettamista. Palautetta olivat kuulemma laittaaneet menemään, hyvä niin! Laitoin tänään töihin heti tuon uuden paidan, boleron kanssa tosin. Tuossa kuvassa olen ilman boleroa, että näkyy tuo kaunis yläosa. Tätä paita muistuttaa jonkin verran Keskiseltä ostamiani kahta paitaa (beige ja valkoinen) mutta tämä paita on malliltaan parempi, joten istuvuuskin on parempi.

Kuvassa myös uusi äidiltäni joululahjaksi saamani laukku. Hänellä on kaksi tuollaista rimpsulaukkua ja olen niitä ihallut, hän sitten päätti ostaa minulle oman. Varmaankin siksi, että ei hänen omat laukut häviä laukkuhyllystä. :DMinulle on vielä tulon päällä se Yoursin tilaus. Sitten on tulossa tilausta Dermoshopista, ensimmäinen kerta kun sieltä tilasin vaikka tuotteet on kyllä jokseenkin tuttuja. Yhtä juttua sieltä lähdin poitsulle tilaamaan, kyllähän sen sitten tietää kuinka se tilaus vain kasvaa ja kasvaa. :D Lisäksi poitsu on saamasta pakettia Baby Gapilta. Tässä postia siis vahtiessa. :)

Mitäs teille kuuluu?

Yksi lupaus itselleni tälle vuodelle voisi olla, että yritän postailla aktiivisemmin. Ihan hyvät fiilikset on itselläni ainakin alkuvuodesta, töissä on mukavaa, poitsu kasvaa ja voi hyvin, matkoja on suunnitteilla ja perusarki on mukavaa. :)

7 kommenttia:

 1. Kaunis paita, juuri sinun tyylinen. :)

  VastaaPoista
 2. Nätti paita todella! Niin kiva olisi lukea postauksiasi useammin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mukava kuulla, että postauksia kaipaillaan! On niin vähän tullut kommentteja viime aikoina, että ajattelin käykö täällä enää kukaan. :D

   Poista
 3. Kiva paita, laskeutuu tosi nätisti! :) Ja joo, lisää asupostauksia, kiitos! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. Yritetään toteuttaa toivetta. :)

   Poista
 4. kauniita vaatteita sulla aina ollut:) odotan useammin postauksia.

  VastaaPoista