tiistai 7. heinäkuuta 2015

Uusi(ttu) huone

Nyt kun poitsu on muuttanut tuonne omaan huoneeseen jo jokin aika sitten, niin oli aika tehdä muutoksia makuuhuoneessa myös.

Meikkipöytäni muutti paikkansa toisen ikkunan eteen ja tilaamani Ikean "imetystuoli" siirrettiin meidän makuuhuoneeseen. Niinhän siinä taisi käydä, että aika muutaman kerran vain olen imettänyt tuossa tuolissa. Sängyssä on kaikkein helpoin ainakin omasta mielestäni imettää. Poitsu on liikaakin tottunut tuohon asentoon, ei meinaa onnistu imetykset istualtaan enää ollenkaan. Sehän on aika hankalaa, kun ottaa huomioon matkustamisen. Harvoin pääsee makuuasentoon matkan päällä, ollaankin sitten annettu pumpattua maitoa pullosta. :)

Mutta siis takaisin sisustamisen pariin. Mielestäni meidän makuuhuone näyttää tosi kivalta ja tuo tuoli on ihana!Kerroin tuossa jokin aika sitten, että ostin sellaista sisustusmuovia. Tehtiin sillä uusiksi poitsun huoneen lipasto. Tuo lipaston taso oli aikaisemmin siis pähkinän värinen.
Tuollaiset muovit on niin käteviä, hetkessä ihan uusi ilme! Nuo pallot on ihana piristys mutta eivät ole nyt oikealla paikallaan. Ajattelin laittaa ne roikkumaan verhotangosta, en ole vain vielä saanut sitä aikaiseksi. Meidän piti asentaa poitsun huoneeseen pimennysverho mutta nyt ei ole oikein edes ollut enää niin aurinkoisia aamuja, että ne olisivat liikaa valaisseet poitsun huonetta. Taitaa olla, että se jää kokonaan laittamatta. :D

Tuo valkoinen nallukka on löyty kirppikseltä, katselin samanlaista uutena mutta jätin ostamatta. Onneksi niin tein, löysin tuon muutaman euron hintaan kirppikseltä seuraavana päivänä. :)


5 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää huoneet, pakko kysyä että mistä tuo pupu-"kulho" on hankittu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on hankittu viime vuoden puolella H&M:ltä. Niitä tuskin niitä on enää. :(

   Poista
 2. Minua taas kiinnostaisi mistä nuo valot on hankittu? Kivan näköistä on teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitini hankki pyynnöstäni ne Helsingin reissulta, Jumbossa on sellainen taidekauppa niin sieltä mutta on noita myynnissä muuallakin. :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää uudistukset :)

  VastaaPoista