sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Helsingin reissusta (asuntomessut 2015)Helsingistä on nyt kotiuduttu. :)

Oli kiva reissu mutta nyt ollaan koko porukka täällä kipeinä. Poitsullekin nousi kuume ekaa kertaa, voi rassukkaa. Mieskin on kuumeessa ja flunssassa, itselläni on vain kurkku kipeä ja vähän lämpöä. Olen sitten hoitanut näitä kahta miestä täällä kotona. :)

Lähdettiin matkaan keskiviikkona ja perjantaina tultiin takaisin kotiin illalla vasta joskus kymmenen aikaan. Matkaan mahtui asuntomessut, shoppailua, laatuaikaa perheen kanssa, syöminkejä jne. :)

Messukohteet tuli katsastettua, ei tosin kaikkia. Tässä muutamia kuvia mielenkiintoisista kohteista messuilta.


Mielenkiintoinen tapetti, tuollainen liukuvärjätty!
Ihana sauna.

Huonekorkeutta oli joka talossa.

Tuo seinä oli mielenkiintoinen, se oli tehty kokonaan puusta.

En oikein osaa päättää, että pidänkö tuosta tapetista vai en? Nyt olen kyllä sitä mieltä, että se on kaunis ja makuuhuoneeseen juuri sopiva.

Kyllähän sitä tälläisen itselleen ottaisi. :)
Tein muuten hankinnan Zizzin Feissarikirppikseltä. Asustani reissulla tuli pari kuvaa otettua, joten esittelempä tässä tuota hankintaani.Oltiin muuten Hotelli Helkassa. Oli ihan ok, varsinkin kun saatiin isompi huone pinniksen takia.


Hotellin "erikoisuus" on nuo taulut katossa. Poitsu erityisesti tykkäsi tuijotella tuota taulua, varsinkin valot päällä.


Tuo Zizzin tunika tosiaan tuli hankittua käytettynä. Tosi kiva malli ja kuvitus, tykkään. Neuletakkina minulla on H&M:stä pari kuukautta sitten hankittu.

Lastenvaateliikkeissä tuli pyörittyä mutta loppujen lopuksi tuli hankittua vain lisää Newbietä ja Benettonilta nuo söpöt nallebögät. Itselleni en ostanut muuta kuin yhden Helena Rubinsteinin meikkikynän. Kävin Lorellassakin mutta ei siellä ollut oikein mitään mielenkiintoista, edes Junarosen osastolla.


Nyt täytyy päättää tämä postaus tähän ja lähteä nukuttamaan kuumeista rakasta.


3 kommenttia:

  1. Hei,
    Mikä on tuo zizzin Facebook- kirppis? Ei löytynyt haulla.

    VastaaPoista
  2. Heippa! :) Se on nimellä Zizzi - Naisten oma putiikki.

    VastaaPoista